ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

هشدار جدی زلزله ترکیه برای وضعیت تهران

عضو شورای شهر تهران گفت: زلزله شدیدی که در ترکیه و سوریه رخ داد جامعه بین الملل را متاثر کرده است و امیدواریم امداد رسانی های بین المللی به مردم این کشور ها هر چه سریعتر صورت گیرد و بازماندگان شرایط خود را بازیابند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۴ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 08
کد خبر: ۱۷۲۲۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، احمد صادقی عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: زلزله شدیدی که در ترکیه و سوریه رخ داد جامعه بین الملل را متاثر کرده است و امیدواریم امداد رسانی های بین المللی به مردم این کشور ها هر چه سریعتر صورت گیرد و بازماندگان شرایط خود را بازیابند.


وی ادامه داد: اما این زلزله مهیب در کنار حوادث متاثر کننده ای که به بار آورد بار دیگر تلنگری به اذهان خواب مانده ما زد که زلزله ای با قدرت تخریبی بالا چه عوارضی می تواند داشته باشد.


صادقی گفت: بیاییم عوارض این زلزله را مرور کنیم؛ قطعی برق و انفجار لوله های گاز نخستین حوادثی بود که در ثانیه های اولیه رخداد زلزله اتفاق افتاد که معمولا این اتفاقات خود تلفات زیادی بر جای می گذارد. قطعی آب و بسته شدن راه های ارتباطی برای امداد رسانی، تخریب جاده های مواصلاتی و موارد دیگر.


این عضو شورای شهر تهران بیان کرد: حال اگر بخواهیم چنین زلزله ی مهیبی را در شهری مانند تهران شبیه سازی کنیم با توجه به جمعیت انبوهی که در تهران وجود دارد و حجم تراکم آن خدا می داند که چه فاجعه ای رخ می دهد.به این ها اضافه کنید که جمعیت بسیاری نیز در بافت فرسوده زندگی می کنند و با اینکه مساحت بافت فرسوده در تهران بالغ بر ۶ درصد مساحت شهر است اما بیش از ۳۷ درصد جمعیت تهران در بافت فرسوده زندگی می کنند.


وی در ادامه گفت: بلایای طبیعی چه بخواهیم و چه نخواهیم رخ می دهند و این ما هستیم که باید تمهیداتی را بیاندیشیم و برای مقابله با آنها آماده باشیم امری که تا کنون در مدیریت کلان مغفول مانده است.ما همچنان در اجرای ضوابط ایمنی ساختمان ها و بناها با مشکل مواجهیم، بودجه کافی در راستای مقابله با بحران ها و تمهیداتی که باید اندیشیده شود نداریم، شبکه تاسیساتی فرسوده است و الزاماتی که می بایست جدی گرفته شوند همچنان نادیده گرفته می شوند.


این عضو شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: هشدار ها برای این است که ما چشمان خود را باز کنیم نقاط ضعف را برطرف سازیم و برای مواجهه با بلایای طبیعی که پیشینه تاریخی شهر تهران نیز نشان داده یک شهر زلزله خیز است آماده شویم./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار