سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی مهریه چگونه قسط‌بندی می‌شود؟ موج بارش‌های پاییزی جدید از روز پنجشنبه وارد غرب کشور می‌شود

متروی تهران ۲۲ بهمن رایگان شد

متروی تهران ۲۲ بهمن رایگان شد مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه از خدمات‌رسانی رایگان به شرکت‌کنندگان در مراسم راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۱ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 08
کد خبر: ۱۷۲۳۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، بنا براعلام مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه، مسعود درستی ضمن تبریک فرارسیدن چهل و چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی اظهار کرد: روز شنبه 22 بهمن‌ماه 1401 متروی تهران و حومه با آمادگی کامل، خدمات ویژه‌ای را به شهروندان و مسافران گرامی ارائه خواهد کرد.

 

وی با بیان اینکه در این روز خدمات‌رسانی در خطوط 1، 2، 3، 4 و 7 متروی تهران و حومه افزایش می‌یابد، تصریح کرد: با توجه به قرارگیری تعدادی از ایستگاه‌های متروی تهران در مسیر راهپیمایی باشکوه 22 بهمن، استفاده از این ناوگان حمل‌ونقل ریلی درون‌شهری بهترین انتخاب برای شهروندان است و متروی تهران در نظر دارد با کاهش فاصله حرکت قطارها در این روز بهترین خدمات‌رسانی را به شهروندان ارائه دهد.

 

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه افزود: در این روز با افزایش اعزام قطارها در خطوط 1، 2، 3، 4 و 7 متروی تهران و حومه؛ فاصله حرکت در خط یک و 2 از 7 دقیقه به 5 دقیقه، در خط سه از 10 دقیقه به 7 دقیقه، در خط چهار از 7 دقیقه به 4 دقیقه و در خط هفت از 14 دقیقه به 12 دقیقه کاهش می‌یابد. ضمن آنکه در صورت نیاز آمادگی برای اعزام قطارهای فوق‌العاده نیز وجود دارد.

 

درستی با اشاره به اینکه خدمات مترو از ابتدای صبح روز 22 بهمن تا پایان مراسم راهپیمایی رایگان است، خاطرنشان کرد: بعد از پایان مراسم نیز پذیرش مسافر در ایستگاه‌هایی که در مسیر راهپیمایی قرار دارند، جهت بازگشت راهپیمایان به مقاصد خود به صورت رایگان انجام می‌شود.

 

براساس این گزارش، طبق روال هر سال و به منظور حفظ نظم و امنیت در برگزاری مراسم روز 22 بهمن، ایستگاه متروی میدان آزادی واقع در خط 4، تا پایان مراسم بسته خواهد بود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار