نتایج قرعه کشی ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد؟ + مشاهده با کد ملی برنامه جدید صندوق بازنشستگی کشوری/ جزئیات جدید تسهیلات بازنشستگان و خرید اقساطی بازنشستگان تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟

فرصت بخشودگی جرایم تسهیلات بانکی تمدید نمی‌شود

فرصت بخشودگی جرایم تسهیلات بانکی تمدید نمی‌شود وزیر اقتصاد گفت: ابربدهکاران بانکی که توانستند تسهیلات بزرگی را دریافت کنند همچنان بر اساس مصوبه مجلس و طبق رویه بانک مرکزی هم مشمول شفافیت و هم جریمه خواهند بود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۰ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 09
کد خبر: ۱۷۲۴۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، احسان خاندوزی در ارتباط تلفنی با خبر سیما، درباره بخشودگی جرایم بانکی که از ابتدا اسفند آغاز می‌شود اظهار کرد: این مصوبه با هدف حمایت از فعالان اقتصادی که به دلیل شرایط اقتصادی خاصی نتوانستند، تعهدات بانکی خود را عمل کنند و دچار معوقات و نکول بدهی شد و نتوانستند اقساط خود را به شکل کامل پرداخت کنند. برای اینکه این بخش از فعالان اقتصادی بیایند و با پرداخت اصل سود تسهیلات خود هم بازگشت منابع را به بانک‌ها افزایش دهند و هم قدرت وام دهی بانک‌ها در ماه‌های پایانی سال افزایش پیدا کند و هم حساب جرایم فعالان اقتصادی بخشوده شود و بتوانند با فشار اقتصادی کمتری فعالیت کنند، بانک‌های زیرمجموعه و تحت مدیریت دولت توافق کردند و این موضوع را به عنوان بخشنامه در حال ابلاغ کردن هستند.

وزیر اقتصاد افزود: امیدواریم این مصوبه از اول اسفندماه به شکل قطعی در همه بانک‌های دولتی بدون آنکه نیاز باشد فعالان اقتصادی مجوز از اعضای هیات مدیره بانک‌ها دریافت کنند در استان‌ها و شهرستان‌ها از این بخشودگی استفاده کنند.

وی درباره اینکه آیا این بخشودگی جرایم شامل ابربدهکاران هم خواهد شد یا خیر، گفت: مسئله ابر بدهکاران بانکی به دلیل این که دارای توانایی مالی هستند و هم دارای شرکت‌های با اندازه اقتصادی بزرگ هستند که توانایی بازپرداخت اقساط را داشتند و توانستند تسهیلات بزرگی را دریافت کنند همچنان بر اساس مصوبه مجلس و طبق رویه بانک مرکزی هم مشمول شفافیت و هم جریمه خواهند بود اما حساب اکثریت فعالان اقتصادی کشور را باید از ‌ ابربدهکاران جدا کرد و به محض مراجعه به بانک‌ها در اسفندماه و پرداخت اصل سود و بدهی خود از باقی جرایم بانکی معاف خواهند شد و می توانند با پرونده سبک‌تری برای سال مالی آینده به فعالیت خود ادامه دهند.

وزیر اقتصاد درباره اینکه آیا به دریافت کنندگان وام‌های خرد که در اسفندماه استطاعت پرداخت اصل سود و بدهی را ندارند فرصتی داده خواهد شد، گفت: شبکه بانکی کشور بر اساس مصوباتی که شورای پول و اعتبار داشته، فرمول کاملاً روشنی دارد یعنی اصل جرایم بعلاوه سود سالانه ای که تعلق می‌گیرد و بعلاوه بخشی که به عنوان جریمه بانکی است که اگر اصل سود را بپردازند از جز سوم که دیرکرد و جریمه است معاف خواهند شد.

وی تصریح کرد: این اتفاقی که در بانک‌های دولتی رخ داده هیچگاه تبدیل به قاعده نخواهد شد و ادامه پیدا نخواهد کرد، باید همیشه فعالان خوش حساب اقتصادی، مردم، کسبه و تجاری که اقساط خود را به موقع می پردازند تشویق شوند و افرادی که بد حساب هستند مشمول مجازات های قرار بگیرند مگر اینکه نکول آنها جزو موارد غیر خواسته و خارج از کنترل فعال اقتصادی بوده باشد.

خاندوزی ادامه داد: این فرصت را به این جهت باز کردیم که این دسته از فعالان اقتصادی که در شرایط خاصی بودند و افرادی که وام های خرد گرفتند بتوانند مراجعه کنند و از این بخشودگی جرایم استفاده کنند./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار