پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

ائتلاف سعودی یک نفتکش را توقیف کرد

یک مقام دریایی یمن روز دوشنبه اعلام کرد، ائتلاف سعودی یک نفتکش حامل سوخت مازوت (Maximus) ویژه نیروگاه برق الحدیده را از سه روز پیش توقیف کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۹ - ۰۱ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 23
کد خبر: ۱۷۲۵۱

به گزارش راهبرد معاصر ،  این منبع گفت، به رغم اینکه اینکه نفتکش مجوز سازمان ملل را برای ورود به بندر الحدیده دریافت کرده بود اما نیروهای ائتلاف متجاوز مانع از لنگر انداختن آن شدند.

 

این منبع تاکید کرد: نیروهای ائتلاف سعودی - اماراتی مصمم هستند از طریق توقیف نفتکش حامل مازوت ساکنان الحدیده را در تنگنا قرار دهند و رنج آنها را زیاد کنند.

 

از سوی دیگر، منابع در دولت مستعفی، سازمان یونیسف وابسته به سازمان ملل را به تامین هزینه‌های اردوهای تابستانه‌ای متهم کردند که انصارالله از طریق سازمان "شراکت جهانی برای آموزش" وزارت آموزش و پرورش وابسته به خود در صنعا برای دانشجویان یمنی برگزار می‌کند.

 

این پایگاه دولت مستعفی به نقل از منابع مذکور مدعی شد، یونیسف همه هزینه‌های کارمندان انصارالله برای مدیریت این اردوها را بر عهده گرفته است.

طبق اعلام پایگاه سپتامبر، منابع محلی یمنی می‌گویند، "انصارالله از طریق این اردوهای تابستانه خط مشی و ایده‌های خود را به کودکان و نوجوانان آموزش می‌دهد و علاوه بر آن این اردوها را به مراکز جذب نیرو تبدیل کرده است.

 

طبق ادعای منابع مذکور، یونیسف در سال ۲۰۱۶ مبلغ ۴۰ میلیون دلار به سازمان شراکت جهانی تحت نظارت انصارالله با هدف احداث کارگاه‌هایی در مدارس صنعا پرداخت کرد.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار