کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

دفاع عربستان سعودی از انگلیس مقابل ایران در قضیه نفتکش‌ها

وزیر مشاور دولت سعودی در امور خارجه با ادعای اینکه ایران با توقیف نفتکش انگلیسی قوانین بین‌المللی را نقض کرده، خواستار پاسخ جامعه جهانی به این اقدام شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۸ - ۰۱ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 23
کد خبر: ۱۷۲۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «عادل الجبیر» وزیر مشاور دولت سعودی در امور خارجه در واکنش به توقیف نفتکش انگلیسی در خلیج فارس، مدعی شد که این اقدام در ضدیت با کشتیرانی آزاد در آب‌های بین‌المللی است.

 

او در صفحه توئیتر خود نوشت: «هرگونه ایجاد مانع در مسیر کشتیرانی آزاد در آب‌های بین‌المللی نقض قوانین جهانی است و ایران باید بداند که تمامی اقداماتش در راستای نقض قوانین بین‌المللی از جمله توقیف کشتی انگلیسی پذیرفته نیست و جامعه جهانی باید پاسخ اینگونه اقدامات را بدهد».

 

این اولین واکنش سعودی‌ها به توقیف نفتکش انگلیسی«stena impero» به هنگام عبور از تنگه هرمز است. مسئولان ایرانی می‌گویند که این کشتی به علت رعایت نکردن قوانین و مقررات بین المللی دریایی بنا به درخواست سازمان بنادر و دریانوردی استان هرمزگان توقیف شده است.

 

این واکنش عربستان سعودی در حالی است که سعودی‌ها یک روز پس از توقیف نفتکش انگلیسی، بلافاصله نفتکش ایرانی «Happiness ۱» را که بلاتکلیف در بندر «جده» مانده و اجازه ترخیص نیافته بود، آزاد کردند و اکنون این کشتی با دو یدک‌کش در حال حرکت به سمت ایران است.

 

کشتی ایرانی «Happiness ۱» در دهم اردیبهشت گذشته به علت نقض فنی مجبور به پهلوگیری در بندر جده شد اما مسئولان سعودی پس از رفع آن اجازه ترخیص کشتی را نمی‌دادند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار