وضعیت آب و هوای کشور طی ۵ روز آینده / کاهش نسبی دما در این مناطق انهدام خط لوله انتقال سوخت قاچاق در سواحل میناب انتشار دفترچه انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ تا فردا؛ جزئیات انتخاب رشته مجازی پذیرایی در جلسات دفاع ممنوع شد جزئیات ظرفیت پذیرش ۵ گروه آزمایشی کنکور اعلام شد شناسایی گروهک تروریستی در سیستان با سامانه ایرانی «سبب» هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است / اعلام مسیر‌های جایگزین اعمال محدودیت‌های ترافیکی در آزادراه‌های تهران-شمال و کرج-چالوس ترافیک سنگین و‌ پرحجم در جاده‌های شمال قیمت کتاب‌های درسی افزایش می‌یابد؟ رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد

طرح تخفیف سرباز فراری ها

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستادکل نیروهای مسلح، با اشاره به اجرای طرح بازگشت به سنگر برای سربازان فراری گفت: اگر سربازان فراری، خود معرف باشند، نیروهای مسلح در خصوص تخفیف مجازات آنها را مساعدت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۹ - ۰۱ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 23
کد خبر: ۱۷۲۵۵

به گزارش راهبرد معاصر ،؛ سردار موسی کمالی درباره بازگرداندن سربازان فراری به خدمت افزود: برای سربازان فراری طرحی با عنوان "بازگشت به سنگر" ابلاغ و از فروردین ۹۸ اجرایی شده است؛ بر اساس این طرح اگر سربازان فراری، خود معرف باشند، از سوی نیروهای مسلح به آنها مساعدت می‌شود و با سازمان قضایی نیروهای مسلح هماهنگی صورت گرفته تا حداقل مجازات و حداکثر مساعدت برای این افراد درنظر گرفته شود تا این افراد بتوانند خود را معرفی کنند.

 

وی عنوان کرد: سربازانی که برای نخستین بار ترک خدمت می کنند و بیش از ۶۰ روز از فرار آنها نگذشته باشد، فراری محسوب نمی‌شوند و مقررات فرار برای آنها جاری نیست، بهتر است تا پیش از گذشت ۶۰ روز، خود را معرفی کرده و مجدداً به خدمت بازگردند. اگر فرار برای بار دوم انجام شود یا بیش از ۶۰ روز ادامه یابد، این دسته از سربازان، فراری محسوب می‌شوند.

 

سردار کمالی گفت: همه یگان‌ها موظف هستند هیات رسیدگی به فرار سربازان را تشکیل دهند زیرا برخی خانواده‌ها ممکن است از فرار فرزند خود از سربازی مطلع نباشند حتی در شهرها و بخش‌های کوچک مقرر شده است با دعوت خانواده‌های سربازان فراری، آنها را درباره فرار از سربازی توجیه کنند و بگویند فرار از سربازی جرم محسوب می‌شود.

 

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه اسامی سربازان فراری به دژبان‌ها و نیروی انتظامی داده می‌شود، گفت: دژبان‌ها موظف هستند این افراد را بازداشت کنند و بعضاً گزارش‌هایی از دستگیری‌ها در این زمینه در شهرهای مختلف ارائه می‌شود.

منبع:خبرآنلاین

ارسال نظر
آخرین اخبار