آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح

تسهیلات جدید برای تردد مشمولان غایب خارج از کشور

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح از ارائه تسهیلات جدید به مشمولان غایب خارج از کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۹ - ۱۹ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 10
کد خبر: ۱۵۹۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار موسی کمالی  در این باره گفت: بنا بر تصمیمات اتخاذ شده در راستای تسهیل تردد مشمولان غایب ایرانی مقیم خارج کشور تصمیماتی اتخاذ شده و بر این اساس شرایط تردد این دسته از مشمولان به داخل کشور راحت‌تر شده است.

 

وی افزود: برابر این تسهیلات مشمولان غایب سربازی مقیم خارج از کشور که حداقل سه سال در خارج از کشور اقامت داشته باشند، می‌توانند حداکثر سه ماه و برای دو بار در سال در کشور تردد کنند.

 

 

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح درباره تفاوت این تسهیلات با شرایط پیشین خاطرنشان کرد: قبل‌تر شرایط این گونه بود که باید سه سال از غیبت مشمول ایرانی مقیم خارج کشور می‌گذشت تا بتواند وارد کشور شود اما الان شرط زمان غیبت حذف شده و مشمولی که سه سال از اقامتش گذشته باشد، حتی اگر یک روز نیز غیبت داشته باشد، می‌تواند با شرایط گفته شده یعنی دو بار در سال و حداکثر به میزان سه ماه به کشور تردد داشته باشد.

 

کمالی در مورد مشمولان دارای بیش از ۸ سال غیبت نیز گفت: قبلاً گفته شده بود که مشمولان دارای بیش از ۸ سال غیبت حق تردد به داخل کشور را ندارند و باید با پرداخت جریمه ریالی تکلیف خود را مشخص کنند اما با توجه به توقف اجرای طرح جریمه ریالی طرح سربازی این افراد نیز می‌توانند حداکثر سه ماه و در مجموع دو بار در سال به کشور تردد کنند.

 

وی با بیان اینکه مشمولان غیرغایب مشکلی برای تردد در کشور ندارند، اظهار کرد: اما با تسهیلات جدید اگر فردی سه سال در خارج از کشور خود اقامت داشته و تنها یک روز از ورودش به غیبت نیز گذشته باشد، می‌تواند وارد کشور شود.

 

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح درباره شرط ورود مشمولان غایب سربازی مقیم خارج از کشور به داخل نیز اظهار کرد: مشمولان غایب باید در نمایندگی‌های جمهوری اسلامی در سراسر کشور گذرنامه خود را ممهور به مهر ورود و خروج کنند و در آنجا مهرهایی تعبیه شده که مختص این افراد است و حتماً باید پیش از سفر به ایران این اقدامات انجام دهند.

 

منبع:  ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار