سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

مدارس خوی حضوری شد

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی‌ گفت: آموزش در مدارس شهرستان زلزله‌زده خوی پس از ۲ هفته تعطیلی و غیر حضوری، از یکشنبه حضوری می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۶ - ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 11
کد خبر: ۱۷۲۵۹۲

به گزارش راهبرد معاصر علی مطهری اظهار کرد: براساس تصمیم اتخاذ شده مدارس بخش‌های صفاییه، قطور و اوه اوغلی به غیر از روستای بله سور در همه مقاطع از روز یکشنبه ۲۳ بهمن باز و آموزش‌ها به صورت حضوری خواهد بود.

وی افزود: در بخش فیرورق با توجه به شرایط مدارس همه مقاطع تحصیلی همچنان تا آخر هفته آینده غیر حضوری و آموزش از طریق شبکه شاد دنبال خواهد شد.

مطهری اضافه کرد: مدارس روستایی بخش مرکزی خوی در همه مقاطع نیز از روز یکشنبه ۲۳ بهمن به صورت حضوری خواهد بود و مادر آموزشی و دانش‌آموزان ملزم به حضور در کلاس درس هستند.

به گفته وی، در بخش مرکزی خوی مدارس مناطق شهری در صورتی که مکان اسکان اضطراری و اردوگاه‌ زلزله‌زدگان باشند یا بر اثر زلزله تخریب شده و یا آسیب دیده‌اند، غیر حضوری و آموزش از طریق شبکه شاد و در غیر این صورت آموزش حضوری است.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی یادآور شد: این تصمیم در شرایط موجود اتخاذ شده و تا آخر هفته آینده این فرآیند ادامه دارد ولی در صورت بروز شرایط جدید، تصمیم مقتضی و متناسب با وضعیت اتخاذ و اطلاع رسانی خواهد شد.

وی از مدیران و فرهنگیان شاغل در آموزش و پرورش شهرستان خوی خواست متناسب با شرایط اعلام شده نسبت به حضور در مدارس و یا آموزش غیر حضوری اقدام کرده و در صورت بروز مشکل، موضوع را از طریق کارشناسان اداره آموزش و پرورش اطلاع دهند.

به گزارش ایرنا، طب ۱۳ روز گذشته و پس از زمین لرزه ۵.۹ ریشتری هشتم بهمن در خوی، با تصمیم مدیریت بحران، مدارس این شهرستان در هفته اول تعطیل و در هفته دوم آموزش غیر حضوری و بر بستر شاد انجام شد.

پس از این حادثه، رییس جمهور، معاون اول رییس جمهور، رییس مجلس شورای اسلامی، فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، وزرای کشور، آموزش و پرورش، بهداشت و درمان و همچنین بسیاری از مسوولان کشوری و لشکری به خوی سفر کرده و از نزدیک در جریان اقدامات و امدادرسانی انجام شده، قرار گرفته‌اند.

در این زلزله‌ علاوه بر فوت سه نفر و مصدومیت بیش از یک هزار و ۵۰۰ نفر، افزون بر ۱۱ هزار واحد مسکونی هم دچار خسارت از ۲۰ تا ۸۰ درصد شد و طبق اعلام ارزیابان ۸۴ مدرسه نیز آسیب دیده که از این تعداد ۲۴ مدرسه باید تخریب و از نو ساخته شود.

هیات دولت در جلسه یکشنبه گذشته خود برای جبران خسارت‌ها و ساخت و تعمیر واحدهای مسکونی در مناطق زلزله زده شهرستان خوی، ۳۵ هزار میلیارد ریال اعتبار در قالب تسهیلات و کمک بلاعوض تصویب کرده است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر