اعزام هیئت وزارت علوم به همدان برای بررسی حواشی اخیر قربانی پرونده‌های جنجالی تجاوز فرانسه دوباره به دادگاه رفت؛ متهم: همسرش من را فریب داد / حسام الدین دوگان کیست؟ اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ماجرای تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا چه بود؟ + توضیحات استانداری همدان جزئیات استخدام ۶۰۰۰ نفر در قوه قضاییه تهران در روز‌های آینده گرم است؛ خنک شدن هوا از شنبه شرایط تغییر رشته در دانشگاه فرهنگیان نحوه بارگذاری مستندات رتبه بندی معلمان / مراحل استخدام دانشجو معلمان ورودی ١۴٠۴ شرایط استفاده مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی ادارات این استان پنجشنبه‌ها تعطیل شد اجرای طرح صدور گواهینامه موتورسیکلت برای نوجوانان با رعایت ایمنی کامل هواشناسی: افزایش دما در نوار شمالی و بارش‌های پراکنده در برخی مناطق ایران نجات جان یک زن از خودکشی توسط پلیس یاسوج افت عجیب نمرات یازدهمی‌ها و دوازدهمی‌ها تعیین نرخ بیمه تکمیلی معلمان + جزئیات جزئیات ثبت‌نام وام‌های جدید فرهنگیان

تعطیلی مدارس استان همدان فردا دوشنبه

روابط عمومی آموزش و پرورش استان همدان با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد: به علت بارش برف، مدارس سراسر استان در تمامی مقاطع تحصیلی فردا دوشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۲۴ در نوبت "صبح و بعداز ظهر" تعطیل است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۵ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 12
کد خبر: ۱۷۲۸۰۴

به گزارش راهبرد معاصر در این اطلاعیه آمده است: به دلیل بارش برف، برودت هوا و لغزندگی سطح معابر، همه مقاطع تحصیلی استان همدان، فردا دوشنبه ۲۴ بهمن در نوبت "صبح و بعدازظهر" تعطیل و آموزش ها به صورت مجازی و در بستر شبکه شاد صورت می گیرد.

این اطلاعیه می افزاید: مراکز سنجش بدو ورود به دبستان نیز فردا دوشنبه تعطیل است.

مدیریت بحران استانداری همدان نیز پیشتر اعلام کرد: ادارات و مراکز آموزشی این استان فردا /دوشنبه/ ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۱ تعطیل و فعالیت کارمندان به صورت دورکاری و غیرحضوری است.

نزدیک به ۳۲۰ هزار دانش آموز در بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ مدرسه در همدان تحصیل می‌کنند.

بارش برف از بامداد امروز یکشنبه در سراسر استان آغاز شده است و به گفته هواشناسی این بارش ها تا فردا ادامه دارد.

مدیرکل هواشناسی همدان گفت: بیشترین میزان بارش برف ظرف شبانه روز گذشته در شهر همدان با ۲۹ سانتی متر و تا ساعت ۱۶ عصر امروز به ثبت رسیده که پیش بینی می شود تا امشب با بالای نیم متر برسد.

حسین عابد روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: همچنین بیشترین میزان برف بعد از شهر همدان در شهر تویسرکان با ۲۶ سانتی متر در این مدت گزارش شده است.

او بیان کرد: بر اساس نقشه های پیش بینی های هواشناسی این سامانه بارشی تا فردا با شدت کمتری فعال است و به تدریج از جو استان خارج خواهد شد.

مدارس استان همدان نیز امروز در نوبت صبح و بعدازظهر تعطیل و آموزش ها مجازی شد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار