چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان

دانش‌آموزانی که بعد از آموزش غیرحضوری، به مدرسه بازنگشتند

معاون وزارت آموزش و پرورش گفت: نرخ گذر تحصیلی دانش‌آموزان از پایه نهم به پایه دهم کاهش یافته است، البته برخی از دانش‌آموزان در آموزش غیرحضوری ظاهراً در کلاس درس حضور داشتند اما زمانی که آموزش حضوری شد به مدارس برنگشتند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۰ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 13
کد خبر: ۱۷۲۸۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، محمدمهدی کاظمی درباره 960 هزار دانش‌آموز خارج از مدرسه اظهار کرد: سامانه‌ای را با هدف شناسایی دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل ایجاد کردیم که طی بخشنامه‌ای به ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها ابلاغ شده تا استان‌ها اطلاعات سامانه‌های مختلف در حوزه شناسایی دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل را تجمیع کنند و اقدامات لازم برای جذب و بازگرداندن این دانش‌آموزان به محیط آموزشی انجام شود.

 

برخی دانش‌آموزان به مدارس برنگشتند
وی افزود: نرخ گذر تحصیلی دانش‌آموزان از پایه نهم به پایه دهم کاهش یافته است البته برخی از دانش‌آموزان در آموزش غیرحضوری ظاهراً در کلاس درس حضور داشتند اما زمانی که آموزش حضوری شد به مدارس برنگشتند.

 

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: آموزش مجازی و غیرحضوری مدارس در افزایش آمار ترک تحصیل بی‌تأثیر نبوده و اسفند سال گذشته اعلام شد؛ اگر آموزش غیرحضوری ادامه یابد یکی از تبعات آن افزایش میزان ترک تحصیل دانش‌آموزان و دشوار شدن بازگشت به مدرسه، افت یادگیری و بالطبع کاهش انگیزه دانش‌­آموزان برای ادامه تحصیل خواهد بود.

 

عضو شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به اینکه بازماندگی از تحصیل دلایل مختلفی دارد از جمله مسائل اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی بیان کرد: بخش‌های مختلفی همچون وزارت کشور، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان بهزیستی، کمیته امداد، سازمان ثبت و احوال و نهادهای عمومی غیر دولتی در شناسایی و جذب دانش‌آموزان نقش دارند و باید در این رابطه به آموزش و پرورش کمک کنند.

 

مشکلات فرهنگی، اقتصادی و ازدواج 3 عامل اصلی ترک تحصیل
کاظمی ادامه داد: مشکلات فرهنگی و اقتصادی و ازدواج از دلایل مهم در ترک تحصیل دانش‌آموزان است، همچنین عدم دسترسی به مدرسه در همان منطقه به دلیل محدودیت تعداد دانش‌آموزان نیز تأثیرگذار است؛ البته مدارس شبانه‌روزی و روستا مرکزی برای تسهیل دسترسی دانش‌آموزان مناطق محروم ایجاد شده است./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار