درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر 

لهستان: 250 تانک T-72‌ به اوکراین فرستاده‌ایم

لهستان: 250 تانک T-72‌ به اوکراین فرستاده‌ایم «ماتیوش موراویتسکی» نخست وزیر لهستان روز دوشنبه اعلام کرد که این کشور تا کنون 250 تانک T-72 به اوکراین ارسال کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۳ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 13
کد خبر: ۱۷۳۰۰۷

به گزارش راهبرد معاصر موراویتسکی که این سخنان را در جریان کنفرانس مطبوعاتی با «اولاف کریسترسون» نخست وزیر سوئد در استکهلم مطرح می‌کرد، گفت: «در آینده نزدیک 60 تانک دیگر از نوع T-72 و PT-91 و Tward و 14 تانک از نوع لئوپارد-2 به اوکراین ارسال خواهد کرد».

این مقام اروپایی تاکید کرد که لهستان همچنان به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد تا بر روسیه پیروز شود.

لهستان یکی از نخستین کشورهایی بود که خواستار ارسال تانک‌های پیشرفته به اوکراین بوده و خواستار تشکیل ائتلافی بین‌المللی برای حمایت از کی‌یف با تانک‌های سنگین شده بود.

آلمان در 25 ژانویه گذشته نیز با ارسال 14 تانک لئوپارد-2 به اوکراین موافقت کرد. این کشور همچنین به لهستان و دیگر کشورهایی که دارای تانک لئوپارد 2 بودند اجازه داد تا تانک‌های خود را به اوکراین بفرستند.

تسلیم شدن آلمان برای ارسال تانک‌های پیشرفته لئوپارد 2 به اوکراین پس از آن صورت گرفت که آمریکا فشارهای شدیدی را به «اولاف شولتز» صدر اعظم آلمان در این زمینه وارد کرد.

از زمان آغاز جنگ در اوکراین در ماه فوریه، واشنگتن میلیون ها دلار کمک تسلحیاتی و مالی به کی یف انجام داده است. واشنگتن همچنین اقدام به ارائه کمک های اطلاعاتی به نیروهای اوکراینی نیز پرداخته است.

آمریکا تا کنون تسلیحات کشنده نظیر راکت اندازهای چندگانه هایمارس، هویتزر M777 و پهپادهای تهاجمی را به اوکراین ارسال کرده است./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار