حمایت آلمان از عضویت فنلاند و سوئد به ناتو-راهبرد معاصر
والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت توسط دیوان لاهه صادر شد صدور بیانیه اتحادیه اروپا درباره برنامه هسته‌ای ایران + جزئیات واشنگتن: همچنان از حق اسرائیل برای دفاع از خود حمایت می‌کنیم

حمایت آلمان از عضویت فنلاند و سوئد به ناتو

وزیر امور خارجه آلمان برای عضویت فنلاند و سوئد در پیمان نظامی ناتو، به این دو کشور سفر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۱ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 13
کد خبر: ۱۷۲۹۸۴

به گزارش راهبرد معاصر آنالنا بربوک، وزیر امور خارجه آلمان پیش از سفر به فنلاند و سوئد اعلام کرد پس از ۸۰ سال بی طرفی فنلاند و پس از گذشت ۲۰۰ سال از وارد نشدن سوئد به یک پیمان، حالا این دو کشور مصمم هستند که وارد ناتو شوند و برلین روی این موضوع تمرکز خواهد کرد.

وزیر امور خارجه آلمان درباره اهمیت پیوستن این دو کشور به پیمان نظامی ناتو گفت: فنلاند ۱۳۴۰ کیلومتر مرز مشترک با روسیه دارد و سوئد نیز از آغاز همین سال میلادی نقش تعیین کننده‌ای را به عنوان رییس دوره‌ای اتحادیه اروپا برعهده گرفته است. در سفر به فنلاند و سوئد درباره کمک به اوکراین نیز گفتگو خواهیم کرد.

موضوع پیوستن سوئد و فنلاند به ناتو ماه می ۲۰۲۲ (خرداد گذشته) مطرح شد. برای پذیرش این عضویت هر ۳۰ عضو ناتو باید آن را تایید کنند در عین حال مجارستان و ترکیه از مخالفان این موضوع به شمار می‌روند. ترکیه اعلام کرده است که سوئد اقدامات کافی را در مقابله با سازمان تروریستی پ. ک. ک انجام نداده و سد راه پیوستن این کشور به ناتو شده است.

دولت فدرال آلمان همچنین در پی آن است تا با شرکای خود در شمال اروپا درباره ارسال تانک‌های لئوپارد ۲ به اوکراین گفتگو کند. سوئد و فنلاند این تانک‌ها را در ارتش خود دارند درعین حال نخست وزیر فنلاند اعلام کرده است که کشورش تاکنون تصمیمی برای تحویل این تانک‌ها به اوکراین نگرفته است و با وجود داشتن مرز طولانی با روسیه این مسئله را پیچیده خوانده است.

سوئد نیز هنوز تصمیمی برای ارسال تانک به اوکراین اتخاذ نکرده درعین حال نخست وزیر این کشور این موضوع را که کشورش حتی جنگنده به اوکراین بدهد منتفی نمی‌داند. اولف کریسترسون، نخست وزیر سوئد هفته قبل اعلام کرد این مسئله در حال حاضر برای این کشور مطرح نیست، زیرا هنوز عضو ناتو نشده است و باید مراقب وضع امنیتی خود باشد، زیرا همه می‌دانند که این یک اقدام دشواریست./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار