رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

آمریکا به اوکراین موشک دوربرد نمی‌دهد

آمریکا به اوکراین موشک دوربرد نمی‌دهد آمریکا به دلیل نگرانی از کمبود موشک‌های دوربرد خود این سلاح‌ها را به اوکراین نخواهد داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۰ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 15
کد خبر: ۱۷۳۲۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، مقام‌های آمریکایی به پایگاه پولیتیکو گفته‌اند واشنگتن موشک‌های «ATACMS» (سامانه موشکی تاکتیکی ارتش) را به دلیل نگرانی از کمبود این تسلیحات برای خودش در اختیار اوکراین قرار نخواهد داد.

 

با وجود آنکه دولت آمریکا تا کنون ۳۰ میلیارد دلار به اوکراین کمک کرده کی‌یف بارها خواستار دریافت موشک‌های دوربرد از واشنگتن شده است.

 

پولیتیکو گزارش داده مقام‌های آمریکا در جریان دیداری با مقام‌های اوکراین در واشنگتن به کی‌یف اطلاع داده‌اند که هیچ موشکی ATACMS برای عرضه به اوکراین ندارند.

 

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونستک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

 

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونستک اعلام کرده است. دولت اوکراین اما استقلال دونستک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را «تجاوز و حمله به تمامیت ارضی» خود خوانده است.

 

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند. به رغم حمایت‌های غربی‌ها، در صحنه میدانی روسیه توانسته حدود ۲۰ درصد از خاک اوکراین را تصرف کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار