دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت

تاکید طالبان بر مبارزه جدی با گروه داعش

امیرخان متقی سرپرست وزارت امور خارجه حکومت طالبان در مراسم تجلیل از روز شکست و خروج ارتش سرخ شوروی از افغانستان، گفت که مبارزه جدی با گروه داعش در این کشور ادامه دارد و هیچ تهدیدی از جانب افغانستان برای کشورهای همسایه وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۱ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 15
کد خبر: ۱۷۳۳۰۵
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر  از خبرگزاری صدای افغان (آوا)، مولوی امیرخان متقی سرپرست وزارت امور خارجه در مراسم تجلیل از روز شکست و خروج ارتش سرخ شوروی از افغانستان در کابل تصریح کرد: «اگر یک داعشی در هر گوشه‌ای افغانستان سربلند کند، سرش زده می‌شود و هیچ تهدیدی از جانب افغانستان برای هیچ کشور همسایه وجود ندارد».

وی با بیان اینکه جهان، ترقی و پیشرفت افغانستان را نمی‌تواند تحمل کند، گفت: «بعد از ۴۴ سال، برای نخستین بار است که در افغانستان حتی یک وجب زمین وجود ندارد که تحت حاکمیت دیگران باشد، جهان نمی‌تواند این پیشرفت افغان‌ها را تحمل کند».

مولوی محمد یعقوب مجاهد سرپرست وزارت دفاع ملی حکومت طالبان نیز در این مراسم گفت: افغان ها باید از طالبان حمایت کنند تا به گذشته‌های تلخ بر نگردند.

وی خاطرنشان ساخت که امریکا با تمام توان به افغانستان حمله کرد، اما افغان‌ها با دست خالی با آن مقابله و فداکاری کردند و خداوند آنان را شکست داد.

سرپرست وزارت دفاع افزود: مردم افغانستان غلامی هیچ قدرتی را نپذیرفته اند و همواره نیروهای ابرقدرت جهان را شکست داده است.
در همین حال محمد اکبری معاون شورای علمای شیعه افغانستان نیز در این مراسم گفت: ملت ما هم اشغالگران شرقی و هم اشغالگران غربی را شکست دادند.

محمد اکبری تاکید کرد که افغان‌ها اثبات کردند که برای حفظ هویت اسلامی و استقلال ملی هرگونه قربانی می‌دهند.

معاون شورای علمای شیعه افغانستان افزود که برای مردم افغانستان دو چیز بسیار مهم است. اول هویت اسلامی و دیگر استقلال ملی، افغان‌ها بخاطر حفظ این دو ارزش بارها اموال و جان شان را قربانی کردند.

پیشتر رئیس ستاد مشترک سازمان پیمان امنیت جمعی روسیه گفته بود که تعداد تروریست‌های داعشی در افغانستان به ۶ هزار و ۵۰۰ نفر رسیده است.

آناتولی سیدوروف رئیس ستاد مشترک سازمان پیمان امنیت جمعی اظهار داشت، شمار داعشی‌ها به ۶۵۰۰ نفر رسیده است که ۴ هزار نفر از این تعداد در نزدیکی مرز تاجیکستان متمرکز شده‌اند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۵۶ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۶
0
0
داعش، خیلی وقت هست نیست
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار