ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود

طالبان: گزارش شورای امنیت درباره داعش تبلیغات است

سخنگوی حکومت طالبان گزارش تیم نظارت بر تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل درباره تهدید داعش در افغانستان را تبلیغات منفی برای این گروه تروریستی دانست.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۲۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 13
کد خبر: ۲۴۹۸۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی حکومت طالبان در واکنش به گزارش تازه تیم نظارت بر تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل گفت: «بخشی از گزارش که گویا داعش در افغانستان تهدیدی محسوب می‌شود یا از گروه‌های دیگری نام بردند که در افغانستان وجود دارند، درست نیست».

وی افزود: «تهدید داعش از لحاظ درصدی بسیار پایین آمده است و مبارزه بسیار دقیقی علیه آن انجام شده است؛ این را همه می‌دانند و می‌بینند».

مجاهد درباره ادعای حضور گروه‌های تروریستی در افغانستان نیز گفت: گروه‌های تروریستی خارجی هم در افغانستان وجود ندارند، بنابراین گزارش‌های از این دست نشان می‌دهد که یا اطلاعات نادرست منتقل می‌شود و یا از روی عمد تبلیغات منفی صورت می‌گیرد و در هر صورت به نفع هیچ طرفی نیست.

سخنگوی حکومت طالبان تأکید کرد: افغانستان اکنون تحت حاکمیت امارت اسلامی است و ما بر اساس راهبرد خودمان اجازه نمی‌دهیم که خاک افغانستان علیه هیچ کشور دیگری استفاده شود. پس از این لحاظ نباید هیچ نگرانی وجود داشته باشد.

مجاهد خاطرنشان کرد: داعش هم همانطور که همه می‌بینیم در حال نابودی است در نتیجه این بخش از گزارش شورای امنیت نادرست است و ما آن را رد می‌کنیم. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار