آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

فرانس 24: دولت اردوغان در ماجرای زلزله قصور خود را نمی‌پذیرد

فرانس 24: دولت اردوغان در ماجرای زلزله قصور خود را نمی‌پذیرد وبگاه شبکه خبری «فرانس ۲۴» در زمینه واکنش دولت ترکیه به زلزله اخیر نوشت در ترکیه و کسانی که از این فاجعه اخیر جان سالم به در برده‌اند، اکنون در سایه ساختمان‌های شکسته در شهرهای ویران شده مانند «قهرمان مرعش» بدون دسترسی به غذا، آب و برق زندگی می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۸ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 15
کد خبر: ۱۷۳۳۲۲

به گزارش راهبرد معاصر این شبکه چهارشنبه درباره پیامدهای زلزله اخیر در ترکیه گزارش داد «در ترکیه، بسیاری ساخت و سازهای معیوب را عامل ویرانی‌های عظیم ناشی از زمین لرزه‌ها می‌دانند. مقامات ترکیه نیز پیمانکارانی را هدف گرفته‌اند که گفته می‌شود با برخی از ساختمان‌های فروریخته مرتبط هستند.کارشناسان می‌گویند ساختمان‌ها در منطقه زلزله مطابق با استانداردها نبوده و برخی از پیمانکاران بازداشت شده‌اند».

بر اساس این گزارش، منتقدان اما می‌گویند که دولت تلاش می‌کند تقصیر فاجعه‌ای را که فساد و سهل‌انگاری خود را آشکار کرده، به گردن دیگران بیاندازد. با پایان یافتن عملیات امداد و نجات، اکنون تمرکز بر بحران عظیم انسانی این فاجعه است. سازمان ملل متحد اعلام کرده کمک‌های بیشتری در راه است، اما بازماندگان از جمله کودکان به کمک‌های طولانی مدت نیاز خواهند داشت.

در همین حال کارشناسان به خطر فزاینده شیوع بیماری‌های واگیردار در مناطق زلزله زده در منطقه جنوب شرقی ترکیه که حدود ۱۳ میلیون نفر در آن ساکن هستند، اشاره کرده‌اند. عدم دسترسی منظم به مواد غذایی، محصولات و سرویس‌ها و امکانات بهداشتی خطر شیوع بیماری‌های واگیر را در ۱۰ استان آسیب‌دیده از زلزله ایجاد کرده است.

بخش پزشکی استانبول از وزارت بهداشت ترکیه خواسته که واحدهای مراقبت‌های بهداشتی اولیه برای ارائه خدمات ضروری در مناطق زلزله زده ایجاد کند تا از خطر بیماری‌های مسری که می‌توانند بین بازماندگان سرایت کنند، جلوگیری شود./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار