فرانس 24: دولت اردوغان در ماجرای زلزله قصور خود را نمی‌پذیرد-راهبرد معاصر
واکنش نمایندگی ایران به تحریم‌های خزانه داری آمریکا توافقات مالی ایران و روسیه از ماه آینده اجرایی خواهد شد مسکو: قرارداد جدیدی برای همکاری با ایران امضا خواهد شد وزیر جنگ اسرائیل: ایران بزرگ‌ترین تهدید برای آینده دنیاست اسماعیل هنیه: حمله به خانواده‌ام منجر به تغییر مواضع مقاومت نخواهد شد شرط سازمان ملل برای تداوم کمک‌ به غزه وزیر دفاع آمریکا از تشدید تنش‌ها در مرز لبنان ابراز نگرانی کرد تحریم‌های آمریکا علیه ۵۰ شخص و نهاد به بهانه ارتباط با ایران تأکید وزیر خارجه نپال بر تقویت مناسبات دوجانبه با ایران هشدار کرملین به ارمنستان: با پیوستن به اتحادیه اروپا بازار روسیه را از دست خواهید داد تأکید وزیر خارجه کویت بر توسعه روابط با ایران تاکید باقری بر عزم جدی تهران در توسعه روابط با ریاض جلسه شورای امنیت با محوریت تحولات نوار غزه آغاز مذاکرات عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا حملات پهپادی و موشکی مقاومت لبنان به شمال اراضی اشغالی

فرانس 24: دولت اردوغان در ماجرای زلزله قصور خود را نمی‌پذیرد

وبگاه شبکه خبری «فرانس ۲۴» در زمینه واکنش دولت ترکیه به زلزله اخیر نوشت در ترکیه و کسانی که از این فاجعه اخیر جان سالم به در برده‌اند، اکنون در سایه ساختمان‌های شکسته در شهرهای ویران شده مانند «قهرمان مرعش» بدون دسترسی به غذا، آب و برق زندگی می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۸ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 15
کد خبر: ۱۷۳۳۲۲

به گزارش راهبرد معاصر این شبکه چهارشنبه درباره پیامدهای زلزله اخیر در ترکیه گزارش داد «در ترکیه، بسیاری ساخت و سازهای معیوب را عامل ویرانی‌های عظیم ناشی از زمین لرزه‌ها می‌دانند. مقامات ترکیه نیز پیمانکارانی را هدف گرفته‌اند که گفته می‌شود با برخی از ساختمان‌های فروریخته مرتبط هستند.کارشناسان می‌گویند ساختمان‌ها در منطقه زلزله مطابق با استانداردها نبوده و برخی از پیمانکاران بازداشت شده‌اند».

بر اساس این گزارش، منتقدان اما می‌گویند که دولت تلاش می‌کند تقصیر فاجعه‌ای را که فساد و سهل‌انگاری خود را آشکار کرده، به گردن دیگران بیاندازد. با پایان یافتن عملیات امداد و نجات، اکنون تمرکز بر بحران عظیم انسانی این فاجعه است. سازمان ملل متحد اعلام کرده کمک‌های بیشتری در راه است، اما بازماندگان از جمله کودکان به کمک‌های طولانی مدت نیاز خواهند داشت.

در همین حال کارشناسان به خطر فزاینده شیوع بیماری‌های واگیردار در مناطق زلزله زده در منطقه جنوب شرقی ترکیه که حدود ۱۳ میلیون نفر در آن ساکن هستند، اشاره کرده‌اند. عدم دسترسی منظم به مواد غذایی، محصولات و سرویس‌ها و امکانات بهداشتی خطر شیوع بیماری‌های واگیر را در ۱۰ استان آسیب‌دیده از زلزله ایجاد کرده است.

بخش پزشکی استانبول از وزارت بهداشت ترکیه خواسته که واحدهای مراقبت‌های بهداشتی اولیه برای ارائه خدمات ضروری در مناطق زلزله زده ایجاد کند تا از خطر بیماری‌های مسری که می‌توانند بین بازماندگان سرایت کنند، جلوگیری شود./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده