هشدار سازمان بهداشت جهانی از شیوع ویروس ناشناخته در آفریقا-راهبرد معاصر
کشف و ضبط ۱۲ شی تاریخی در شهرستان بهمئی دستگیری شرور هفت‌تیرکش جنوب تهران + گفت‌و‌گو با متهم صدور هشدار زرد هواشناسی / برف و باران در راه تهران مدارس کدام شهر‌ها و استان‌ها فردا ۱۷ دیماه تعطیل شدند؟ /تکلیف ادارات هم مشخص شد؟ پایان سرقت‌های مسلحانه ناصر اژد‌ها و نوچه هایش معمای قتل نوجوان ۱۳ ساله در برج ۲۰ طبقه هشدار جدی درباره خطرات سرطان‌زای فرمالدئید در محصولات صاف‌کننده مو مدارس ابتدایی تهران فردا غیرحضوری شد/ ‏اجرای طرح زوج و فرد مهدکودک‌ها و مدارس شهر اراک فردا دوشنبه تعطیل است مدیریت بحران: فعالیت سامانه بارشی از فردا؛ ارتفاعات شمالی تهران لغزنده می‌شود غیرحضوری شدن مدارس اصفهان در روز دوشنبه ترفند جدید شیادان؛ انتشار لینک‌های آلوده با عنوان تلگرام و اینستاگرام فیلترنشده سرقت دارو‌های سرطان در بیمارستان شریعتی هم تایید شد اخاذی یک رمال از خواننده معروف زمان اعلام نتایج آزمون‌های معلمی مشخص شد + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش

هشدار سازمان بهداشت جهانی از شیوع ویروس ناشناخته در آفریقا

مقامات سازمان بهداشت جهانی از شیوع ویروس ناشناخته با نام ماربورگ در کشورهای آفریقایی هشدار دادند که شبیه ابولاست.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۳ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 15
کد خبر: ۱۷۳۳۴۳

به گزارش راهبرد معاصر از سی ان ان، به گفته نمایندگان سازمان بهداشت جهانی(WHO) در کشورهای آفریقایی مواردی از بروز ویروس جدیدی به نام ماربرگ در کشورهای کامرون و گینه استوایی مشاهده شده که گفته می‌شود شبیه ویروس ابولاست.

مقامات بهداشتی کشور گینه استوایی به طور رسمی اولین شیوع ویروس ماربورگ را اعلام کردند.

به دنبال گزارش‌هایی مبنی بر شیوع ویروس جدید در کشور گینه، مقامات کامرونی مرزهای خود را به این کشور بستند ولی ظاهراً مواردی از این ویروس در کشور کامرون گزارش شده است.

سازمان بهداشت جهانی روز سه شنبه اعلام کرده بود که موارد هشدار خود را در کشور گینه افزایش داده است. به گفته این سازمان در گینه تاکنون ۹ مورد مرگ و ۱۶ مورد مشکوک به بیماری ویروس ماربورگ با علائمی از جمله تب، خستگی، استفراغ خونی و اسهال گزارش شده است.

جورج آمه نماینده سازمان بهداشت جهانی در کشور گینه گفته است نظارت‌ها و تدابیر شدید بهداشتی در این کشور آغاز شده است.

به گفته سازمان جهانی بهداشت، ویروس ماربورگ بیماری عفونی است که می تواند تا ۸۸ درصد مرگ و میر داشته باشد. هیچ واکسن یا داروی ضد ویروسی برای درمان این ویروس وجود ندارد./ایرنا

ارسال نظر