جزییاتی درباره تولید واکسن کرونا در روسیه-راهبرد معاصر
راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور

جزییاتی درباره تولید واکسن کرونا در روسیه

مدیر مرکز تحقیقاتی که با وزارت دفاع روسیه در زمینه تولید واکسن علیه ویروس کرونا همکاری دارد، با توضیح عملکرد این دارو، اطمینان داد که مصونیت بدست آمده در اثر تزریق آن، حداقل دو سال یا بیشتر خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۶ - ۰۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 23
کد خبر: ۴۷۳۸۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری «تاس»، "الکساندر گینتس‌بورگ" مدیر مرکز تحقیقات اپیدمیولوژی و میکروبیولوژی ملی روسیه در مصاحبه با روزنامه «کراسنایا ازوزدا» (نشریه داخلی وزارت دفاع روسیه) که امروز، دوشنبه منتشر شد، اعلام کرد که مصونیت بدست آمده از تزریق واکسن ساخته شده برای ویروس کرونا، حدود دو سال یا بیشتر حفظ خواهد شد.

 

به گفته وی، واکسنیناسیون دو بار انجام می شود، ضمن اینکه همان ژن روی ناقلین مختلف تزریق می شود و این امر باعث می شود تا نه تنها ایمنی محافظتی حفظ شود ، بلکه دریافت آن برای مدت زمانی طولانی انجام شود.

 

گینتس‌بورگ افزود: «این رویکرد با احتمال زیاد تضمین می کند شخصی که این واکسن تقویت کننده را دریافت کرده، حداقل برای مدت دو سال از احتمال ابتلا به ویروس کرونا محافظت شود و احتمالاً این مصونیت برای یک دوره طولانی تر نیز حفظ شود.»

 

این کارشناس یادآور شد که در زمان همکاری با نهادهای وزارت دفاع فدراسیون روسیه در خصوص تولید واکسنی علیه ویروس ابولا، این موفقیت حاصل شده بود که مدت مصونیت با استفاده از واکسن، حداقل دو سال به طول بیانجامد. و از آنجا که واکسن ویروس کرونا بر اساس همان اصل و همان زمینه تولید شده است، به احتمال نزدیک به اطمینان می توان گفت که واکسن ویروس کرونا نیز مصونیت محافظتی نه به مدت سه، چهار، پنج یا شش ماه ، بلکه حداقل دو سال یا بیشتر را برای اشخاص ایجاد کند.

 

گینتس‌بورگ در باره اینکه چه مقدار دوز دارو لازم خواهد بود؟، توضیح داد: «حداقل تا 70 میلیون دوز واکسن برای انجام واکسیناسیون گسترده مردم روسیه علیه ویروس کرونا مورد نیاز خواهد بود.مقامات کشور و سازمان‌های بهداشت و درمان در حال حاضر در حال انجام اقداماتی برای ایجاد امکان تولید انوبه واکسن هستند. همانطور که می دانید، آزمایشات بالینی واکسن اخیراً آغاز شده است و امیدوارم این مطالعات موفقیت آمیز باشد و این امکان بوجود آید تا در اوایل پاییز تولید انبوه این دارو آغاز شود.»

 

وی همچنین اعلام کرد که سیستم‌های تست توسعه یافته‌ای که مرکز تحقیقات درست کرده امکان ارزیابی اثربخشی واکسیناسیون علیه ویروس کرونا برای هر فرد را فراهم می کند. اخیراً یک سیستم آزمایشی در این مرکز تولید شده که این امکان را بوجود آورده تا در خون افرادی که واکسینه می شوند یا قبلاً آنتی بادی‌هایی در برابر ویروس کرونا در بدنشان بوجود آمده را ردیابی کند.

 

این محقق روس ادامه داد: «در آینده وقتی کشور به سمت واکسیناسیون جمعی حرکت کند، این سیستم های تست می تواند به منظور ارزیابی از اثربخشی واکسیناسیون به طور مستقیم در هر فردی مورد استفاده قرار بگیرد و این امکان را نیز می دهد تا پلاسمای خون بیمارانی که تحت درمان عفونت ویروس کرونا قرار گرفته‌اند، بررسی شود.

 

گینتس‌بورگ یادآور شد، با وجود اینکه همه می گویند که در طول بیماری همه گیر، کار به روی واکسن‌ها باید بصورت علنی و قابل دسترسی برای همه انجام شود، ولی کارشناسان خارجی تاکنون راه حل‌های فناوری که برای تولید واکسن علیه ویروس استفاده می‌کنند را افشا نکرده‌اند. ولی برعکس، پزشکان روسی رویکردهای در تولید واکسن را پنهان نمی کنند.

 

به گفته وی، رویکردی که در روسیه استفاده شده، مبتنی بر ایجاد ظروف آدنوویرال برای انتقال ژن مورد نظر است. در این حالت، این ژن است که پروتئینی را برای ویروس مشهور کرونا رمزگذاری می‌کند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار