سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

اوکراین از آمریکا و انگلیس، درخواست جنگنده کرد

اوکراین از آمریکا و انگلیس، درخواست جنگنده کرد «دیمترو کولبا» وزیر خارجه اوکراین در مصاحبه با یک شبکه تلویزیونی از «علاقه‌مندی ویژه» این کشور به جت‌های جنگنده آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۳ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 17
کد خبر: ۱۷۳۴۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، در شرایطی که حمایت‌های همه جانبه غرب از اوکراین ادامه دارد، دیپلمات ارشد کی‌یف اعلام کرد که اوکراین به طور ویژه به جنگنده‌های آمریکایی، انگلیسی، فرانسوی و آلمانی علاقه دارد.

 

منابع رسانه‌ای اوکراینی روز جمعه (امروز) از مصاحبه دیمیترو کولبا وزیر خارجه این کشور با شبکه تلویزیونی آلمانی «تاگسشائو» و درخواست او از کشورهای غربی برای تشدید تسلیحاتی، اطلاعاتی و اقتصادی خبر دادند.

 

به گزارش روزنامه «پراودا اوکراین»، وزیر خارجه اوکراین در این مصاحبه درباره درخواست‌های این کشور از کشورهای غربی برای ارسال جنگنده شفاف سازی کرد.

 

دیمترو کولبا گفت: «ما به ویژه به جت‌های جنگنده از ایالات متحده، بریتانیا، فرانسه و آلمان علاقه‌مند خواهیم بود. این کشورها دارای بالاترین ظرفیت تولید و بزرگترین ناوگان هواپیما هستند».

 

روزنامه «پراودا اوکراین» با اشاره به درخواست دیپلمات ارشد کی‌یف از واشنگتن، لندن، پاریس و برلین برای ارسال جنگنده نوشت: «این هواپیماها می‌توانند برای سرنگونی موشک‌های روسی مورد استفاده قرار گیرند و برای ضد حمله مهم هستند».

 

بنا بر گزارش رسانه‌های اوکراین، احتمال می‌رود که دیمترو کولبا وزیر خارجه اوکراین در نشست «کنفرانس امنیتی مونیخ» که جمعه (امروز) آغاز می‌شود، حضور یابد.

 

ابراز علاقه ویژه کولبا به جنگنده‌های آمریکایی، انگلیسی، فرانسوی و آلمانی در شرایطی مطرح شده که پیش از این، «اولکسی ماکیف» سفیر اوکراین در آلمان گفته بود که اوکراین در حال مذاکره برای دریافت جت‌های جنگنده است اما با آلمان مذاکره‌ای نشده است.

 

مقام‌های ارشد اوکراین شامل ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور این کشور، طی هفته‌های اخیر بارها از آمریکا و دیگر متحدان غربی خواسته‌اند که جت جنگنده در اختیار کی‌یف قرار دهند.

 

به رغم مخالفت کنونی سران آمریکا و آلمان با ارسال جنگنده به اوکراین، تحرکات برخی کشورها از قبیل انگلیس برای آموزش پرواز به خلبانان اوکراینی با جت‌های جنگنده غربی سبب شده که تحلیلگران از تدارک غرب برای ارسال هواپیمای نظامی به اوکراین خبر بدهند./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار