کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم

تمسخر عملکرد بایدن توسط سناتور آمریکایی

یک سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی اقدام رئیس‌جمهور این کشور در ساقط کردن احتمالی بالن متعلق به یک باشگاه تفریحی را دستمایه تمسخر قرار داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۷ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 17
کد خبر: ۱۷۳۵۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، یک سناتور آمریکایی اقدام دولت «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا در هدف قرار دادن بالنی که احتمال می‌رود متعلق به یک باشگاه تفریحی بوده باشد را دست‌مایه تمسخر و شوخی قرار داد.

 

تد کروز، نماینده ایالت تگزاس در مجلس سنای آمریکا که عضو حزب جمهوری‌خواه است در حساب کاربری‌اش در توییتر نوشته که بایدن یک جنگنده ۲۰۰ میلیون دلاری را به پرواز درآورده و با یک موشک ۴۰۰ هزار دلاری بالنی به قیمت ۱۲ دلار را هدف قرار داده که ممکن است متعلق به یک باشگاه تفریحی بوده باشد.

 

او در ادامه، به کنایه، نوشته که این اقدام بایدن می‌تواند «بازدارندگی قدرتمندی» در برابر دانش‌آموزان دبیرستانی ایجاد کند که مایل هستند به عنوان کاردستی بالن‌های تحقیقاتی بسازند.

 

اظهارنظر این سناتور جمهوری‌خواه بعد از آن مطرح شده که یک باشگاه تفریحی در ایالت ایلینویز اعلام کرد که بالن این باشگاه هنگام پرواز بر فراز ساحل آلاسکا ناپدید شده است. این باشگاه گفته این اتفاق درست در همان روزی رخ داده که یک جنگنده شرکت لاکهید مارتین یک شی پرنده ناشناس را سرنگون کرد.

 

تد کروز در توییتر نوشت: «اگر بخواهیم انصاف را رعایت کنیم باید بگوییم بایدن بازدارندگی قدرتمندانه‌اش را در برابر تمامی باشگاه‌های علمی دبیرستان‌ها که ممکن است به آمریکا حمله کنند به کار گرفته است.»

 

رسانه‌های آمریکا گزارش داده‌اند بالن این باشگاه تفریحی که پروازش آخرین بار روز ۱۰ فوریه در ارتفاع ۳۸۹۱۰ فوتی گزارش شده احتمالاً یکی از سه شی پرنده ناشناسی بوده که نیروی هوایی آمریکا آن را ساقط کرده است. یکی از این سه شی پرنده بر فراز آلاسکا و دومی بر فراز کانادا ساقط شد. سومین شی پرنده داخل دریاچه هورون سقوط کرد.

 

جو بایدن در سخنرانی‌اش در شب گذشته هم تأیید کرد که سه شی ساقط شده ابزارهای جاسوسی نبوده‌اند و ممکن است بالن‌های متعلق به شرکت‌های خصوصی بوده باشند.

 

سرنگونی این سه شی پرنده چند روز بعد از آن صورت گرفت که امریکا اعلام کرد «بالن جاسوسی» چین را ساقط کرده است. چین ادعای آمریکا درباره اینکه این بالن مأموریت جاسوسی داشته را رد کرده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار