پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

سخنگوی وزارت امور خارجه جنایت داعش در حمص سوریه را محکوم کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه ضمن محکوم کردن جنابت داعش در حمص گفت: آمریکا به عنوان یکی از پدیدآورندگان و حامیان داعش و به دلیل حضور نظامی غیرقانونی‌اش در قسمتی از اراضی سوریه، در تداوم جنایات این گروهک و ادامه ناامنی‌ها در سوریه شریک است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۲ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 18
کد خبر: ۱۷۳۵۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (شنبه) ۲۹ بهمن ماه، جنایت وحشیانه گروهک تروریستی داعش در حومه شهر حمص سوریه که به شهادت بیش از ۵۰ نفر از مردم بیگناه و نیروهای نظامی سوریه منجر شد را به شدت محکوم کرد.

 

کنعانی ضمن تسلیت به دولت و ملت دوست و برادر سوریه، از خداوند برای ارواح جانباختگان، مغفرت الهی و برای بازماندگان و خانواده‌های داغدیده صبر و شکیبائی مسئلت کرد.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه ضمن تاکید مجدد بر ضرورت حمایت‌های مؤثر بین‌المللی از مبارزه دولت سوریه با باقیمانده‌های گروهک داعش و سایر گروهک‌های شناخته شده تروریستی، یادآوری کرد: دولت آمریکا به عنوان یکی از پدیدآورندگان و حامیان گروهک تروریستی داعش و دولتی که دارای حضور نظامی غیرقانونی در قسمتی از اراضی سوریه هست، در تداوم جنایات این گروهک و ادامه ناامنی‌ها در سوریه شریک است.

 

کنعانی تأکید کرد: سیاست‌ها و رویکردهای جاری رژیم آمریکا، حاکی از استمرار استانداردهای دوگانه این رژیم در برخورد با موضوعات بین‌المللی از جمله مبارزه با تروریسم است.

 

به گزارش فارس، براساس گزارش رسانه‌ها در حمله عناصر گروه تروریستی داعش در جنوب شرق شهر «السخنه» در شرق استان حمص (مرکز سوریه) ۵۳ نفر کشته شدند.

 

شبکه «المیادین»، شامگاه جمعه، به نقل از خبرگزاری «اسپوتنیک» و روزنامه سوری «الوطن» خبر داد که عناصر سازمان تروریستی داعش، جمعی از مردم سوریه را که در حال جمع کردن قارچ بوده‌اند، با اسلحه سبک و نیمه‌سنگین هدف قرار داده‌اند.براساس این گزارش، شهروندان سوری در این حمله هدف تیراندازی مستقیم عناصر تروریست داعش قرار گرفته‌اند. یک منبع به خبرگزاری اسپوتنیک گفت که ۵۳ غیرنظامی، یک افسر و دو عضو بخش «محافظت از جاده‌های بین‌المللی» (وابسته به وزارت کشور سوریه) در این حمله جان باخته‌اند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار