وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

کره شمالی: موشک بالستیک قاره‌پیما شلیک کردیم

کره شمالی گفت که نیروهای مسلح این کشور یک فروند موشک بالستیک قاره‌پیمای «هواسونگ-۱۵» را با زاویه بالا و در جریان یک رزمایش «شلیک ناگهانی» با هدف تأمین بازدارندگی اتمی قدرتمند این کشور پرتاب کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۳ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 19
کد خبر: ۱۷۳۵۸۷

به گزارش راهبرد معاصر،‌ دولت پیونگ‌یانگ بامداد یکشنبه اعلام کرد موشکی که روز شنبه شلیک کرده از نوع بالستیک قاره‌پیما بود.

 

رسانه دولتی کره شمالی (کی‌سی‌ان‌ای) گزارش داد که نیروهای مسلح این کشور یک فروند موشک بالستیک قاره‌پیمای «هواسونگ-۱۵» را با زاویه بالا و در جریان یک رزمایش «شلیک ناگهانی» با هدف تأمین بازدارندگی اتمی قدرتمند این کشور پرتاب کرده‌اند.

 

در این بیانیه آمده است: «این رزمایش به‌طور ناگهانی و بدون اطلاع قبلی تحت دستور آماده‌باش جنگی با قدرت آتش اضطراری که در سحرگاه ۱۸ فوریه صادر شد، سازماندهی گردید».

 

به نوشته خبرگزاری «یونهاپ» به نقل از این گزارش، این موشک که از فرودگاه بین‌المللی پیونگ‌یانگ و توسط یک واحد از دفتر کل موشکی پرتاب شد، مسافت ۹۸۹ کیلومتر را در ارتفاع ۵ هزار ۷۶۸ کیلومتری طی کرد و سپس در دریای شرقی (ژاپن) فرود آمد.

 

این اولین پرتاب موشک بالستیک قاره‌پیما توسط کره شمالی بعد از شلیک موشک «هواسونگ-۱۷» در نوامبر سال ۲۰۲۲ میلادی بود.

 

طبق این گزارش، کره شمالی با اشاره به تهدیدات نظامی واشنگتن و سئول، گفت که این تهدیدها به‌حدی جدی می‌شوند که نمی‌توان آنها را نادیده گرفت و به تمامی واحدهای نظامی مسئول عملیات موشکی دستور داده کاملاً وضعیت آمادگی رزمی خود را حفظ کنند.

 

ظهر شنبه (به وقت محلی) بود که ارتش‌های ژاپن و کره جنوبی اعلام کردند که کره شمالی یک موشک بالستیک جدید شلیک کرده است.

 

وزیر دفاع ژاپن نیز گفت موشک بالستیک قاره‌ پیمایی که کره شمالی امروز آزمایش کرد، قادر است ۱۴ هزار کیلومتر را طی کند و به آمریکا برسد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار