گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

تل‌آویو، ایران را عامل اخراج هیأت رژیم صهیونیستی از نشست اتحادیه آفریقا دانست

پس از بیرون انداخته شدن هیأت رسمی رژیم صهیونیستی از نشست افتتاحیه اتحادیه آفریقا، تل‌آویو، ایران را به دست داشتن در این اقدام متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۳ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 19
کد خبر: ۱۷۳۶۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، رژیم صهیونیستی، شامگاه شنبه، به بیرون انداخته شدن هیأت صهیونیستی از نشست افتتاحیه اتحادیه آفریقا در آدیس‌آبابا واکنش نشان داد.

 

هیأت رژیم صهیونیستی که روز گذشته، به‌صورت پنهانی وارد نشست اتحادیه آفریقا شده بود، توسط نیروهای امنیتی اتحادیه بیرون انداخته شد. هیأت صهیونیستی مدعی شده بود برای حضور در جلسه افتتاحیه نشست اتحادیه آفریقا دعوت داشته؛ اما با این حال، اعضای هیأت نتوانستند این ادعای خود را اثبات کنند و در نتیجه از نشست، بیرون انداخته شدند.

 

بنا بر گزارش شامگاه شنبه روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست»، «لایر هیر» سخنگوی وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی در واکنش به اخراج هیأت صهیونیستی از نشست اتحادیه آفریقا، ایران را متهم کرد. او مدعی شد که «بار-لی» دیپلمات صهیونیست اخراج‌شده از اتحادیه آفریقا ناظر رسمی مأمورشده از سوی تل‌آویو بوده که کارت ورود با خود به همراه داشته است.

 

هیر با اتهام‌زنی به دو کشور آفریقایی گفت: «ناراحت‌کننده است دیدن اتحادیه آفریقایی که اسیر چند کشور افراطی مانند الجزایر و آفریقای جنوبی شده؛ کشورهایی که ایران آن‌ها را کنترل می‌کند».

 

سخنگوی وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در ادامه افزود که کشورهای آفریقایی بایست با این اقدامات که به ادعای او به اتحادیه آفریقا و کل قاره آفریقا آسیب می‌رساند، مخالفت کنند.

 

رئیس کمیسیون اتحادیه آفریقا در سال ۲۰۲۱ رژیم صهیونیستی را به صورت یکجانبه به عنوان عضو ناظر این اتحادیه معرفی کرد. این اقدام مورد مخالفت شدید چند کشور آفریقایی از جمله الجزایر قرار گرفت. پس اعتراض کشورهای آفریقایی، اتحادیه آفریقا در ماه فوریه سال گذشته میلادی تصمیم عضویت تل‌آویو در اتحادیه آفریقا را به تعویق انداخت.

 

اتحادیه آفریقا در جریان سی و پنجمین نشست خود که در آدیس آبابا برگزار شد، پیشنهاد کرد که عضویت تل‌آویو در این اتحادیه به تعویق بیفتد تا کمیته‌ای متشکل از ۷ رئیس جمهور این مسئله را مورد بررسی قرار دهند./ فارس

ارسال نظر