سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس

نامه ایران به شورای امنیت درباره توقیف نفتکش انگلیسی

نمایندگی دائم ایران در نامه ای به شورای امنیت برخی اطلاعات را درباره کشتی انگلیسی توقیف شده تشريح کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۷ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 24
کد خبر: ۱۷۳۸۰

به گزارش راهبرد معاصر ، در پی اقدام ایران به توقیف کشتی انگلیسی استینا ایمپرو در خلیج فارس، نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل در نامه ای به شورای امنیت برخی اطلاعات مربوطه را به این نهاد منعکس کرده است.

 

در این نامه اعلام شده این نفتکش روز جمعه 28 تیر 1398 در تنگه هرمز با یک کشتی ماهیگیری ایرانی برخورد و به آن خسارت وارده کرده است و حال تعدادی از خدمه و ماهیگیران صدمه دیده کشتی ایرانی نیز وخیم است.


در این نامه همچنین آمده است کشتی انگلیسی پس از این حادثه، هشدارهای مسئولان ایرانی را نادیده گرفت و با خاموش کردن سیستم های ناوبری خود، در اقدامی خطرناک، مسیرش را تغییر داد و با حرکت در جهت مخالف، در تلاش برای فرار بود که نیروهای ایرانی آن را توقیف کردند.


در این نامه اعلام شده است اقدام ایران برای برقراری نظم و قانون و حفظ امنیت دریانوردی در تنگه هرمز ضروری بود و براساس قوانین بین المللی صورت گرفته است. این نفتکش که دستور توقیف آن را مقامات قضایی محلی صادر کردند متعاقبا به بندرعباس هدایت شد.


نمایندگی دائم ایران در نامه خود اعلام کرده است: بر اساس دستور مقامات قضایی، تحقیقات درباره تخلفات این نفتکش از جمله خساراتی که به محیط زیست دریایی و کشتی ماهیگیری ایرانی و خدمه و ماهیگیران آن وارد کرده ، در حال انجام است.
نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران با استناد به این اطلاعات، ادعاهای اخیر انگلیس به شورای امنیت درباره نفتکش استینا ایمپرو را رد کرده است.


در این نامه، همچنین نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده است هدف همه اقدامات کشورمان اجرای قوانین، برقراری نظم و حفظ ایمنی و امنیت دریانوردی در منطقه حساس خلیج فارس و تنگه هرمز است.
در این راستا، نمایندگی به عنوان یک نمونه به اقدام اخیر ایران در توقیف کشتی ریاح نیز اشاره و اعلام کرد: این کشتی در حال قاچاق سوخت بود.

منبع: خبرگزاری صداوسیما

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار