وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد

بررسی علل گرانی گوشت در کمیسیون کشاورزی مجلس

سخنگوی کمیسیون کشاورزی گفت: در جلسه امروز این کمیسیون علل گرانی گوشت طی روز‌های اخیر با حضور دستگاه‌های مربوط مورد بررسی قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۹ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 20
کد خبر: ۱۷۳۸۶۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، ذبیح‌الله اعظمی ساردوئی سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، در تشریح نشست امروز این کمیسیون، گفت: با توجه به وضعیت نابسامان بازار گوشت و افزایش قیمت آن‌ها و همچنین مصادف شدن شب عید با ماه مبارک رمضان، اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس نگرانی‌هایی از بابت تأمین گوشت داشتند، به همین دلیل امروز نشستی با حضور تعداد زیادی از انجمن‌های تولید مرغ گوشتی، جوجه یک روزه و تخم مرغ، نماینده اتاق بازرگانی، واردکنندگان نهاده‌های دامی، معاون وزیر جهاد کشاورزی، رئیس شرکت پشتیبانی امور دام و نماینده بانک مرکزی تشکیل دادیم.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در نشست امروز مسجل شد برخی از محموله‌های نهاده‌های دامی وارداتی کیفیت پایینی دارد و درصد پروتئین، کنجاله سویا و ذرت از حد معمول پایین‌تر است، ادامه داد: تولیدکنندگان گوشت مرغ از عدم تأمین به موقع نهاده‌های دامی علی‌رغم پرداخت به موقع هزینه آن گلایه داشتند.

وی با تأکید بر اینکه واردات بی‌رویه گوشت مرغ منجمد به تولیدکنندگان و مرغداران آسیب بسیار زیادی وارد کرده است، عنوان کرد: بانک مرکزی متأسفانه ارز مورد نیاز واردکنندگان نهاده‌های دامی را تأمین نکرده است و نهادهای متولی در زنجیره برنامه‌ریزی تولید و توزیع گوشت مرغ بی‌نظمی دارند، باید از 6 ماه قبل برنامه‌ریزی‌ها برای تولید صورت گیرد.

اعظمی با اشاره به اینکه بین قیمت دولتی و آزاد نهاده‌های دامی اختلاف قیمت وجود دارد، گفت: مسئولین وزارت جهاد کشاورزی علت افزایش قیمت نهاده‌های دامی را بالا رفتن نرخ آن در بازارهای جهانی مطرح کردند.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی با بیان اینکه در نشست امروز مقرر شد به دولت اعلام کنیم در راستای حمایت از تولید داخل از واردات هرگونه گوشت سفید جلوگیری کند، تصریح کرد: بانک مرکزی موظف شد ارز مورد نیاز واردکنندگان نهاده‌های دامی را به موقع اختصاص دهد و بانک کشاورزی نیز باید تسهیلات لازم را در اختیار مرغداران قرار دهد و وام‌‍‌های آن‌ها را امهال کند.

وی با تأکید بر اینکه مقرر شده بود بانک مرکزی 20 هزار میلیارد تومان به بانک کشاورزی پرداخت کند که مقرر شد هر چه سریع‌تر این منابع برای تأمین نهاده‌های دامی اختصاص داده شود، گفت: براساس مصوبات گذشته، سازمان برنامه و بودجه باید به ازای 3 ماه، 200 هزار میلیارد تومان در اختیار معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی قرار می‌داد که این مهم محقق نشده و مشکلاتی را به همراه داشته است.

این نماینده مردم در مجلس با تأکید بر اینکه متأسفانه بخشی از نهاده‌های دامی وارداتی با استفاده از ارز 28 هزار 500 وارد کشور شده‌اند، اما با دریافت دلار 40 هزار تومانی از کشور خارج شده است، افزود: براساس بازدید اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس از بازار توزیع گوشت، متأسفانه گوشت قرمز وارداتی 40 درصد چربی دارد و با قیمت 235 هزار تومان توزیع می‌شود و اگر چربی را از آن حذف کنیم به عبارتی با نرخ بیش از 400 هزار تومان به دست مصرف‌کننده می‌رسد.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، گفت: قیمت بیش از 400 هزار تومانی هر کیلوگرم گوشت قرمز حاصل بی‌توجهی دولت به اخطارهای کمیسیون کشاورزی در خصوص کشتار دام مولد و خروج دام مازاد از کشور است که بخش زیادی از جامعه توان تأمین آن را ندارند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۰۵:۱۹ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۲
0
0
گویی دستهایی در مجموعه کشاورزی وجو دارد که می خواهندمردم ناراضی باشند قبل از گرانی گوشت کارشناسان فریاد زدند که صادرات بی رویه دام انهم دام مولد پیامد های ناجوری دارداما مافیای صادرات و واردات که سر اصلی ان در کشاورزی است گوشش به این حرفها نبود چون منافعش در این کار است جا دارد وزیر یا حد اقل معاون او مورد مواخذه و بر کنار شوند.
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار