اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس

پاسخگویی وزیر نیرو به سوالات نمایندگان در کمیسیون انرژی

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی از حضور علی اکبر محرابیان وزیر نیرو در نشست امروز این کمیسیون و پاسخگویی به سوالات تعدادی از نمایندگان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۳ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 20
کد خبر: ۱۷۳۸۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، مالک شریعتی نیاسر؛ ضمن تشریح جلسه امروز کمیسیون انرژی مجلس، بیان کرد: دستور اول جلسه امروز کمیسیون انرژی تعیین تکلیف دو ماده باقی مانده از طرح جامع حمایت از توسعه فناوری هستی به منظور تولید برق بود. برای اولین بار این طرح در کمیسیون انرژی مجلس یازدهم کلید خورد. خوشبختانه در نشست امروز کمیسیون این طرح نهایی شد.

وی در ادامه اظهار کرد: ماده ۳ این طرح عینا به تصویب رسید. بر اساس این ماده مقرر شد که وزارت نیرو برق تولیدی هسته ای را به عنوان برق تجدید پذیر به قیمت متوسط تجدید پذیر در سال خریداری کرده و عملا حمایت خوبی را از نیروگاه هسته ای به عمل بیاورد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ماده ۱۵ این طرح نیز حذف شد. بر اساس این ماده از طریق منابع ماده ۳ قانون مانع زدایی از صنعت برق بخشی برای تحقیق و توسعه در انرژی هسته ای اختصاص پیدا می‌کرد، اما چون در خود ماده ۳ قانون مانع زدایی از صنعت برق این ظرفیت پیش بینی شده بود ماده ۱۵ این طرح حذف شد.

وی در ادامه تاکید کرد: خوشبختانه این طرح در کمیسیون تکمیل شد و جهت بررسی به صحن علنی مجلس ارجاع خواهد شد. پس از تصویب نهایی در صحن و تایید نهایی شورای نگهبان ما قانونی را برای توسعه صنعت برق هسته ای خواهیم داشت. دستور دوم کمیسیون نیز سوالات تعدادی از نمایندگان از وزیر نیرو بود.

وی افزود: حدود ۱۰ نفر از نمایندگان سوالات خود را مطرح کردند. فقط یکی از سوالات آن هم سوال آقای آصفری نماینده اراک به صحن علنی ارجاع شد. در خصوص مابقی سوالات بنا شد یا تقاضای نمایندگان حل و فصل شود و برخی از نمایندگان نیز قانع شدند. محور سوالات شامل تکمیل نیروگاه ها، آلودگی حاصل از سوخت های نامرغوب و تکمیل طرح ها در حوزه صنعت بود./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار