خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود

پاسخگویی وزیر نیرو به سوالات نمایندگان در کمیسیون انرژی

پاسخگویی وزیر نیرو به سوالات نمایندگان در کمیسیون انرژی سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی از حضور علی اکبر محرابیان وزیر نیرو در نشست امروز این کمیسیون و پاسخگویی به سوالات تعدادی از نمایندگان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۳ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 20
کد خبر: ۱۷۳۸۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، مالک شریعتی نیاسر؛ ضمن تشریح جلسه امروز کمیسیون انرژی مجلس، بیان کرد: دستور اول جلسه امروز کمیسیون انرژی تعیین تکلیف دو ماده باقی مانده از طرح جامع حمایت از توسعه فناوری هستی به منظور تولید برق بود. برای اولین بار این طرح در کمیسیون انرژی مجلس یازدهم کلید خورد. خوشبختانه در نشست امروز کمیسیون این طرح نهایی شد.

وی در ادامه اظهار کرد: ماده ۳ این طرح عینا به تصویب رسید. بر اساس این ماده مقرر شد که وزارت نیرو برق تولیدی هسته ای را به عنوان برق تجدید پذیر به قیمت متوسط تجدید پذیر در سال خریداری کرده و عملا حمایت خوبی را از نیروگاه هسته ای به عمل بیاورد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ماده ۱۵ این طرح نیز حذف شد. بر اساس این ماده از طریق منابع ماده ۳ قانون مانع زدایی از صنعت برق بخشی برای تحقیق و توسعه در انرژی هسته ای اختصاص پیدا می‌کرد، اما چون در خود ماده ۳ قانون مانع زدایی از صنعت برق این ظرفیت پیش بینی شده بود ماده ۱۵ این طرح حذف شد.

وی در ادامه تاکید کرد: خوشبختانه این طرح در کمیسیون تکمیل شد و جهت بررسی به صحن علنی مجلس ارجاع خواهد شد. پس از تصویب نهایی در صحن و تایید نهایی شورای نگهبان ما قانونی را برای توسعه صنعت برق هسته ای خواهیم داشت. دستور دوم کمیسیون نیز سوالات تعدادی از نمایندگان از وزیر نیرو بود.

وی افزود: حدود ۱۰ نفر از نمایندگان سوالات خود را مطرح کردند. فقط یکی از سوالات آن هم سوال آقای آصفری نماینده اراک به صحن علنی ارجاع شد. در خصوص مابقی سوالات بنا شد یا تقاضای نمایندگان حل و فصل شود و برخی از نمایندگان نیز قانع شدند. محور سوالات شامل تکمیل نیروگاه ها، آلودگی حاصل از سوخت های نامرغوب و تکمیل طرح ها در حوزه صنعت بود./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار