دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

فرافکنی جدید بلینکن درباره برنامه هسته‌ای ایران

وزیر خارجه آمریکا با نادیده گرفتن همکاری سازنده ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، گفت برعهده ایران است که در خصوص برنامه هسته‌ای خود تعامل کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 21
کد خبر: ۱۷۳۹۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا گفت برعهده ایران است که در خصوص برنامه هسته‌ای خود تعامل کند.

 

به گزارش رویترز، بلینکن سه‌شنبه (۲۱ فوریه) گفت «برعهده ایران است که برای رسیدگی به چالش برنامه هسته‌اش تعامل کند».

 

وی با بیان این که «همچنان بر این باور هستیم که در خصوص برنامه هسته‌ای، موثرترین و پایدارترین راه برای رسیدگی به این چالش از طریق دیپلماسی است»، مدعی شد: اما در حال حاضر، آن تلاش‌ها در اولویت نیست زیرا ایران به شکلی معنادار مشارکت ندارد.

 

بلینکن در ادامه ادعاهایش در کنفرانسی خبری در جریان سفر به آتن گفت: اما در همیشه به روی پیش رفتن دیپلماسی باز است. خیلی چیزها بستگی به این دارد که ایران چه می‌گوید و چه می‌کند و آیا تعامل می‌کند یا خیر.

 

اخیراً شبکه آمریکایی بلومبرگ مدعی شد که بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هفته گذشته در ایران اورانیوم با غنای ۸۴ درصد را شناسایی کرده‌اند. در همین خصوص بهروز کمالوندی معاون و سخنگوی سازمان انرژی اتمی در پاسخ به سؤال خبرنگار خبرگزاری فارس، درباره این ادعای بلومبرگ اعلام کرد: مایه تأسف است که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همچنان به عنوان ابزار سیاسی برای فشار بر جمهوری اسلامی ایران مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرد.

 

وی با ذکر این نکته که مطالب منتشر شده در بلومبرگ با هدف سیاه نمایی و تحریف حقایق صورت گرفته، یادآور شد: آنچه آژانس با ایران مطرح کرده در خصوص وجود ذره یا ذراتی (particle) از اورانیوم با غنای بالای ۶۰ درصد در محل شیر برداشت محصول از طریق نمونه برداری متداول است.

 

«میخائیل اولیانوف» نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در «وین» هم در مصاحبه با خبرگزاری روسی «اسپوتنیک» با تأکید بر این نکته که موضوع هسته‌ای ایران باید از طریق دیپلماتیک و بدون تهدید مورد رسیدگی قرار گیرد، ادامه داد که نگرانی کشورهای غربی از برنامه هسته‌ای ایران همچون «اشک تمساح» است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده