المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

اتهام‌زنی دوباره وزیر خارجه آمریکا به ایران

اتهام‌زنی دوباره وزیر خارجه آمریکا به ایران وزیر خارجه آمریکا بار دیگر ایران را به تلاش برای دستیابی به سلاح هسته‌ای متهم کرد و گفت: اجازه نخواهیم داد ایران سلاح هسته‌ای داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۶ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 10
کد خبر: ۲۷۳۲۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، «مارک روبیو» وزیر خارجه ایالات متحده آمریکا در گفت‌و‌گو با شبکه العربیه گفت: آتش‌بس میان روسیه و اوکراین بدون امتیازدهی دوطرف ناممکن است. فرانسه و بریتانیا نقش مثبتی در بحران اوکراین ایفا کردند.

روبیو تصریح کرد: اوکراین همچنان به داده‌های اطلاعات دفاعی دسترسی دارد و امیدواریم کمک‌ها بازگردانده شود. می‌توان وقفه‌ای در جنگ روسیه و اوکراین برقرار کرد و سپس به مذاکرات روی آورد. اهرم‌هایی برای اعمال فشار بر روسیه داریم که امیدواریم از آن استفاده نشود.

وزیر خارجه ایالات متحده آمریکا خاطرنشان کرد: ترامپ تنها کسی است که می‌تواند به جنگ روسیه و اوکراین پایان دهد.

وی در ادامه در این گفت‌و‌گو به دیدار هیات آمریکایی با مسولان حماس اشاره کرد و گفت: فرستاده ترامپ یک بار با مقامات حماس ملاقات کرد. اقدام اسرائیل به قطع برق غزه واکنش به عدم آزادی «گروگان‌ها» است.

مارک روبیو افزود: زمان مشخصی برای دیدار ترامپ و پوتین تعیین نشده است. از عربستان که روابط خوبی با روسیه و اوکراین دارد، قدردانی می‌کنیم. هدف از نشست جده اساس‌گذاری برای آتش‌بس میان اوکراین و روسیه است.

وی همچنین درباره برنامه هسته‌ای صلح آمیز ایران مدعی شد: آن‌چه ایران در نهان و آشکارا اعلام می‌کند با واقعیت سازگاری ندارد. هرگز اجازه دست‌یابی ایران به سلاح هسته‌ای را نخواهیم داد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار