ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند

نتانیاهو و پامپئو دیدار می‌کنند

نتانیاهو و پامپئو دیدار می‌کنند «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه سه‌شنبه با «مایک پامپئو» وزیر خارجه سابق آمریکا دیدار خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۵ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 21
کد خبر: ۱۷۴۰۱۶

به گزارش راهبرد معاصر بر اساس گزارش منابع صهیونیستی، دیدار پامپئو و نتانیاهو بخشی از نشست پشت درهای بسته «صندوق تیکوا» است که امشب برگزار خواهد شد. او که پیشتر خبری از سفر خود منتشر نکرده بود، اکنون با نتانیاهو دیدار میکند و خبرنگار کان هم آن را رسانه‌ای کرده است.

این خبر در حالی منتشر شده که در پی افشای جزئیات دقیق از برنامه‌های سفر سرّی و جلسات مخفیانه رئیس پیشین سازمان جاسوسی مرکزی آمریکا (سیا) و وزیر خارجه دولت پیشین این کشور با مقامات بلندپایه رژیم موقت اسرائیل در تل‌آویو و یافا، دفتر امنیت منطقه‌ای آمریکا (RSO) با همکاری شین‌بت، تغییراتی را در پروتکل‌ها و جدول برنامه‌های استقبال و برگزاری نخستین نشست امنیتی سرّی «تیکواح‌اسرائیل» اِعمال کردند.

پامپئو از جمله نفرات اصلی دخیل در ترور فرماندهان مقاومت در فرودگاه بغداد بوده و مانند دیگر افراد دخیل در این جنایت، از سوی گروه‌های مقاومت در منطقه و جهان، تحت پیگرد و رصد قرار دارد.

خبرگزاری فارس، به‌زودی جزئیات بیشتری از نشست سرّی «مجمع صهیونیستی هرتوگ» را که در هتل Setai در بندر یافا در حال برگزاری است، مخابره خواهد کرد.

این نشست که با حضور مقامات ارشد سیاسی و امنیتی آمریکا و رژیم صهیونیستی در حال برگزاری است تا روز پنجشنبه ادامه دارد و یکی از دستور کارهای اصلی آن، مقابله با قدرت‌یابی محور شرق به‌ویژه جمهوری اسلامی ایران، روسیه، چین و هند در رقابت با ائتلاف آمریکا و رژیم صهیونیستی در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی است./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار