واکنش ایران به قانون‌شکنی آمریکا در کنفرانس آژانس انرژی اتمی نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه

نتانیاهو و پامپئو دیدار می‌کنند

«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه سه‌شنبه با «مایک پامپئو» وزیر خارجه سابق آمریکا دیدار خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۵ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 21
کد خبر: ۱۷۴۰۱۶

به گزارش راهبرد معاصر بر اساس گزارش منابع صهیونیستی، دیدار پامپئو و نتانیاهو بخشی از نشست پشت درهای بسته «صندوق تیکوا» است که امشب برگزار خواهد شد. او که پیشتر خبری از سفر خود منتشر نکرده بود، اکنون با نتانیاهو دیدار میکند و خبرنگار کان هم آن را رسانه‌ای کرده است.

این خبر در حالی منتشر شده که در پی افشای جزئیات دقیق از برنامه‌های سفر سرّی و جلسات مخفیانه رئیس پیشین سازمان جاسوسی مرکزی آمریکا (سیا) و وزیر خارجه دولت پیشین این کشور با مقامات بلندپایه رژیم موقت اسرائیل در تل‌آویو و یافا، دفتر امنیت منطقه‌ای آمریکا (RSO) با همکاری شین‌بت، تغییراتی را در پروتکل‌ها و جدول برنامه‌های استقبال و برگزاری نخستین نشست امنیتی سرّی «تیکواح‌اسرائیل» اِعمال کردند.

پامپئو از جمله نفرات اصلی دخیل در ترور فرماندهان مقاومت در فرودگاه بغداد بوده و مانند دیگر افراد دخیل در این جنایت، از سوی گروه‌های مقاومت در منطقه و جهان، تحت پیگرد و رصد قرار دارد.

خبرگزاری فارس، به‌زودی جزئیات بیشتری از نشست سرّی «مجمع صهیونیستی هرتوگ» را که در هتل Setai در بندر یافا در حال برگزاری است، مخابره خواهد کرد.

این نشست که با حضور مقامات ارشد سیاسی و امنیتی آمریکا و رژیم صهیونیستی در حال برگزاری است تا روز پنجشنبه ادامه دارد و یکی از دستور کارهای اصلی آن، مقابله با قدرت‌یابی محور شرق به‌ویژه جمهوری اسلامی ایران، روسیه، چین و هند در رقابت با ائتلاف آمریکا و رژیم صهیونیستی در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی است./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار