به گزارش راهبرد معاصر، افتتاح اولین رویداد نمایشگاهی مسئلهمحور سازمان اقتصادی کوثر با تأکید بر اقتصاد دانشبنیان با حضور سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، ناصر فخاری مدیر عامل سازمان اقتصادی کوثر،سردار رحیمی ریاست سازمان علمی، فناوری و پژوهشی بسیج کشور، دهقانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، سفیر کشور بولیوی، مدیر عاملان سازمانهای تابعه و نخبگان برگزار شد.
این رویداد با شعار تأکید بر اقتصاد دانشبنیان از ۲ تا ۵ اسفندماه در نمایشگاه بینالمللی تهران دایر است.
در این مراسم سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به اقدامات استراتژیک سازمانهای وابسته به بنیاد شهید در نظام تولیدی کشور و توانایی در تولید و مدیریت این سازمان اشاره کرد و گفت: وزیر نیرو دو پروژه بزرگ انتقال آب داشتند و خودشان مستقیماً با مدیرعامل شرکت جمکو برای سریعتر انجام شدن کارها در ارتباط بودند، چون فقط یک شرکت بود که توانست این موتور را به همراه دانش فنی منتقل کند و وارد ساخت و ساز آن شود و یا در نیروگاه اتمی بوشهر، شاید تنها شرکتی که توانست وارد تعمیرات موتورهای اتمی بوشهر شود، همین مجموعه وابسته به سازمان اقتصادی کوثر بود.
امروز مسئله کشور مسئله تولید است
قاضی زاده ضمن اعلام آمادگی و تشویق به حمایت از نیروهای دانش بنیان خطاب به آنان گفت: شما یک نظام شرکتداری چابک با تصمیمگیری قوی و یک پشتوانه مالی نسبتاً قابل قبولی دارید و امروزه مسئله کشور مسئله تولید است. طبیعتاً مسئله تولید در حوزه مصرف، اطمینان خاطر برای حاکمیت ایجاد میکند.
معاون رئیس جمهور در ادامه افزود: ما باید این اطمینان را در معاونت علمی، وزارت صمت، وزارت کشاورزی و سایر وزارتخانهها بدهیم که جلوی فعالیت آنها را نمیگیریم، بلکه سازمان اقتصادی کوثر میتواند برای آنان شرکت ایجاد کند و وارد عرصه شوند.
قاضی زاده هاشمی از بهکارگیری ظرفیت عظیم جامعه ایثارگران یاد کرد و گفت: ما میتوانیم با سازماندهی شرکتکنندگان نخبه که متشکل از فرزندان شهدا، جانبازان و ایثارگران هم است، در پیشبرد اهداف استفاده کنیم.
بنیاد شید میتواند واسطه مناسبی برای حل مسائل کشور در موضوعات مختلف باشد
وی در رابطه با نقطه مشترک همکاری شرکتهای دانشبنیان و بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: ضمن این که بنیاد شهید برای مسائل خود حرکت میکند، میتواند واسطه مناسبی برای حل مسائل کشور در موضوعات مختلف باشد و این ظرفیتی است که بنیاد شهید میتواند در اختیار مجموعه و بخشهای مختلف حاکیمت قرار دهد، امیدوارم با مدیریت خوبی که در سازمان اقتصادی کوثر در حال انجام است، یک گلوگاه پیوند هم برای ورود ایجاد شود و قراردادهای خوبی در این نمایشگاه اتفاق بیفتد.
در ادامه ناصر فخاری مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر به بدیع بودن رویداد امروز اشاره کرد و گفت: عموماً شرکتهای دانشبنیان در نمایشگاههای مختلف حضور پیدا میکنند و خودشان تواناییهای خود را عرضه میکنند تا یک سرمایهدار یا تولیدکنندهای، از آنها بازدید و دعوت به همکاری کند.
وی همچنین از محدود بودن چنین رویدادهایی خبر داد و گفت: سازمان اقتصادی با ۳۷ شرکت حاضر شده است ۱۲۴ مسئلهاش را عرضه کند و آماده است تا کسانی که توانمند هستند، مسئله را حل کنند، وارد قرارداد شوند و سازمان سرمایه گذاری کنند.
فعالیت ۳۷ شرکت ذیل سازمان اقتصادی کوثر
فخاری ضمن تشکر از همکاری مدیران افزود: ۳۷ شرکت در سازمان اقتصادی کوثر، ۱۴ شرکت در حوزه کشاورزی، ۸ شرکت در حوزه صنعت انرژی و حوزه دانش بنیان ساختمان و معدن فعالیت میکنند.
مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر از تحریم و ممنوعیت واردات جوجه به کشور اشاره کرد و گفت: سازمان اقتصادی کوثر ۳ سال است مرغ کشور را بدون واردات تأمین میکند و امسال مرغی که ما استفاده کردیم از این سازمان است.
وی همچنین از بومی شدن تولید ۱۲ درصد روغن کشور، ۶ درصد جوجههای مادر گوشتی و ۱ درصد گوشت مرغ کشور خبر داد و افزود: قرار است این ۱ درصد را در ۳ سال آینده به ۲۰درصد افزایش دهیم، همچنین با مشارکت بخش خصوصی، سهمی از بازار را داشته باشیم که امنیت غذایی مردم گره در سوداگری دیگران نخورد./ فارس