نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

سرمربی پرسپولیس باز هم در تله استقلال!

در فصل جاری هم پرسپولیس و یحیی گل‌محمدی نتایج خوبی مقابل مربیان استقلالی نگرفتند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۶ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 22
کد خبر: ۱۷۴۱۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ اگر به نیمکت تیم‌های لیگ برتری نگاه کنیم، می‌بینیم که تعداد مربیان استقلالی به مراتب بیشتر از پرسپولیسی‌هاست. پارسال هم همین موضوع وجود داشت و اتفاقا امتیازاتی که این مربیان استقلالی از پرسپولیس و یحیی گل محمدی گرفتند، باعث شد تا پرسپولیس به ششمین قهرمانی متوالی خود نرسد.

 

اوضاع در این فصل هم درست مثل سال قبل پیش می‌رود و یحیی امتیازات زیادی را به مربیان استقلالی داده است. این اتفاقی است که فصل گذشته هم افتاد؛ فصل قبل پرسپولیس با از دست دادن امتیازهای زیاد مقابل تیم‌هایی که مربیان‌شان سابقه حضور در استقلال را داشتند، قافیه قهرمانی را به استقلال باخت.

 

به گونه‌ای که مرور بازی‌ها و نتایجی که در لیگ ۲۱ به دست آمد نشان می‌دهد قهرمانی استقلال، ماحصل امتیازهای فرهاد مجیدی در استقلال و امتیازهایی است که مربیان استقلالی مقابل پرسپولیس یحیی گرفتند؛ ۳ امتیاز رسول خطیبی (آلومینیوم)، ۴ امتیاز امیر قلعه‌نویی (گل گهر)، ۳ امتیاز علیرضا منصوریان (صنعت نفت)، ۴ امتیاز فرهاد مجیدی (استقلال) و ۴ امتیاز رضا عنایتی (هوادار).

 

این فصل هم این داستان تلخ برای پرسپولیس در حال تکرار است. فولاد نکونام در ۲ بازی رفت و برگشت ۵ امتیاز را از یحیی و تیمش گرفت. مهدی رحمتی هم ۲ امتیاز از او گرفت. ساکت الهامی هم با ۳ امتیاز در این چرخه ایفای نقش کرد و برای اولین‌بار موفق شد شکست دادن پرسپولیس را تجربه کند. الهامی آخرین استقلالی بود که موفق شد پرسپولیس را شکست دهد و حتی صدرجدول هم از دست سرخ پوشان بپرد و به سپاهان برسد.

 

در هفته بعدی لیگ پرسپولیس باید به مصاف یک مربی استقلالی دیگر برود و میزبان نفت مسجد سلیمان و رضا عنایتی خواهد رفت. این تیم اوضاع خوبی ندارد و حتی شایعاتی مبنی بر جدایی عنایتی هم به گوش می‌رسید. یحیی که خاطرات خوبی از عنایتی هم ندارد و فصل قبل دو بار مقابل او متوقف شده بود، امیدوار است موضوع استعفای همبازی سابقش صحت داشته باشد و از تقابل با آقای گل سابق آبی‌ها در امان باشد./ 

ارسال نظر