پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ شرایط فروش نقدی و اقساطی دیگنیتی پرایم اعلام شد قیمت بیت‌کوین به آستانه ثبت رکورد جدید رسید زمان و نحوه ثبت‌نام در آزمون استخدام بانک مرکزی اعلام شد با حکم رییس جمهور، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب شد/ امین مقومی کیست؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است

عرضه بیش از ۱۴ هزار تن گوشت قرمز و مرغ منجمد در استان تهران

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران از توزیع چهار هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز منجمد در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و میادین میوه و تره بار و اصناف خبر داد و گفت: ۱۰ هزار تن مرغ منجمد نیز تامین شده که با آغاز توزیع این محصول پروتئینی از روزگذشته تاکنون حدود ۱۰۰ تن عرضه شده‌است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۶ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 22
کد خبر: ۱۷۴۱۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، جبرئیل برادری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، اظهار داشت: باتوجه به روزهای پایانی سال و جهت رفاه حال شهروندان به منظور تنظیم بازار محصولات پروتئینی، علاوه بر توزیع گوشت قرمز منجمد، توزیع مرغ منجمد نیز با قیمت مصوب هر کیلوگرم ۴۵ هزار تومان برای مباشرین و ۵۰ هزارتومان برای مصرف کننده آغاز شده است.

وی ادامه داد: این کالاهای مصرفی در میادین، فروشگاه های زنجیره ای، واحدهای صنفی بدون محدودیت در حال عرضه است و تا پایان ماه مبارک رمضان نیز این روند ادامه خواهد داشت.

برادری تاکید کرد: روزانه ۲۰۰ تا ۲۵۰ تن گوشت قرمز منجمد در تهران به فروش می رسد که علاوه بر آن گوشت گرم نیز در حال عرضه است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران خاطرنشان کرد: رصد و نظارت مستمر بازرسان سازمان بر بازار در جریان است و در جلسه امروز تنظیم بازار که با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار برگزار شد، بازرسی مشترک بازار شب عید با تیمی متشکل از جهاد کشاورزی استان، تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف و سازمان صنعت، معدن و تجارت از شنبه ۶ اسفندماه به طور جدی و گسترده آغاز به کار خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: ۱۵۰ تن گوشت گرم گوسفند و ۱۶۲تن گوشت گرم گوساله از محل واردات نیز تاکنون عرضه شده‌است./ برنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار