درگیری مسلحانه مرزبانان با متجاوزان در مرز‌های شرقی و غربی/ دستگیری ۶۳ نفر متجاوز وزیر کشور: هوشیار و دست به ماشه آماده‌ایم معاون سازمان اطلاعات فراجا به شهادت رسید حضور پزشکیان در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار وزیر کشور: برخی اتباع با اهداف خرابکاری به کشور آمدند + فیلم آغاز مراسم تشییع شهدای اقتدار در تهران درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح

عضو هیات رئیسه مجلس: در صورت فعال‌سازی مکانیسم ماشه، پاسخ ایران پشیمان‌کننده‌ خواهد بود

عضو هیات رئیسه مجلس با اشاره به با اشاره به اظهارات اخیر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی گفت: در صورت فعال‌سازی مکانیسم ماشه، ایران گزینه‌های روی میز زیادی برای مقابله با این اقدام دارد و پاسخ پشیمان‌کننده‌ای را به غرب خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۸ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 23
کد خبر: ۱۷۴۲۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسینعلی حاجی دلیگانی، عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به اظهارات اخیر وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه آمریکا و اروپا مکانیسم ماشه را علیه ایران فعال می‌کنند، گفت: این گونه اظهارات مقامات رژیم صهیونیستی مصرف داخلی دارد و آنها برای جلب توجه و کسب آراء مردم این گونه مطالب را مطرح می‌کنند.

 

وی افزود: اگر آمریکا و اروپا دست به چنین اقدامی بزنند و مکانیسم ماشه علیه جمهوری اسلامی ایران را فعال کنند، باید بدانند که با واکنش جدی ایران مواجه خواهند شد.

 

عضو هیات رئیسه مجلس اظهار داشت: در صورت فعال‌سازی مکانیسم ماشه، جمهوری اسلامی ایران نیز گزینه‌های روی میز زیادی برای مقابله با این اقدام غربی‌ها دارد و پاسخ پشیمان‌کننده‌ای را به آنها خواهد داد.

 

حاجی دلیگانی خاطرنشان کرد: یکی از گزینه‌‌‌‌‌های روی میز ما برای مقابله با مکانیسم ماشه، قطع دسترسی آژانس به تأسیسات هسته‌ایمان است و غربی‌ها باید این موضوع را مدنظر داشته باشند.

 

وی افزود: موضوع غنی‌سازی یکی دیگر از گزینه‌های روی میز ما برای مقابله با مکانیسم ماشه غرب علیه جمهوری اسلامی ایران است.

 

وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در اظهارنظری عنوان کرده که آمریکا و اروپا در ماه سپتامبر و پیش از برگزاری نشست سالیانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد، مکانیسم ماشه را علیه ایران فعال خواهند کرد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار