دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

حکم سرکرده گروهک تندر؛ جمشید شارمهد صادر شد

دبیر ستاد حقوق بشر گفت: حکم جمشید شارمهد، سرکرده گروهک تروریستی تندر طبق قوانین و مقررات قضائی ایران و با طی فرایند دادرسی صادر شده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۷ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 23
کد خبر: ۱۷۴۲۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ کاظم غریب‌آبادی؛ معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر در واکنش به اظهارات وزیر خارجه آلمان درباره صدور حکم اعدام سرکرده گروهک تروریستی تندر و اعلام اخراج دو دیپلمات ایرانی از این کشور اظهار کرد: جمشید شارمهد یک تروریست است اما تروریست بودنش، مانع از برخورداری وی از دادگاه عادلانه نشده است.

 

وی گفت: شارمهد از دادرسی کاملاً عادلانه و حق و حقوق قانونی بهره‌مند بوده و این حکم طبق مقررات قضائی ایران صادر شده و قابل فرجام‌خواهی است.

 

غریب‌آبادی ادامه داد: روی صحبت من با مقامات آلمانی و آمریکایی است، چون شارمهد تابعیت مضاعف دارد و ما تابعیت مضاعف را به رسمیت نمی‌شناسیم.

 

وی گفت: شارمهد تا پیش از دستگیری در آمریکا اقامت داشته و خودش بارها گفته تحت حمایت اف بی آی است و دست جمهوری اسلامی ایران به او‌ نمی‌رسد.

 

دبیر سناد حقوق بشر تأکید کرد: شارمهد فقط در یک اقدام تروریستی در حسینیه سیدالشهدای شیراز در سال 87 ده‌ها نفر از مردم بی‌گناه، شامل زن ‌و ‌کودک را به شهادت رسانده است، آلمان چطور به خودش اجازه می‌دهد از یک تروریست دفاع و ایران را تهدید کند که حکم شارمهد را در مجامع بین‌المللی پیگیری می‌کند؟!

 

وی ادامه داد: ما موضوع را در مجامع بین‌المللی پیگیری خواهیم کرد و دولت‌های آلمان و آمریکا باید پاسخگو باشند که چرا مکان امنی برای تروریست‌ها شده‌اند و از آنها حمایت امنیتی، مالی، اطلاعاتی و سیاسی می‌کنند.

 

غریب‌آبادی تأکید کرد: ما بیش از 17 هزار شهید ترور داریم که در اثر اقدامات تروریست‌هایی شهید شده‌اند که در آمریکا و اروپا زندگی می‌کنند، آنها باید پاسخگو باشند./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر