سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند، ما هستیم که تصمیم می‌گیریم توئیت عبری جدید اکانت رهبر معظم انقلاب پزشکیان: نخبگان بمانند و ایران را بسازند/ مهاجرت را رها کنید

دستغیب: قانون‌گرایی، شفافیت و انضباط مالی در گرو هماهنگی مدیران جهادی با دیوان محاسبات است

رئیس دیوان محاسبات کشور با بیان اینکه قانون‌گرایی، شفافیت و انضباط مالی در گرو هماهنگی و همراهی مدیران جهادی با دیوان محاسبات است، افزود: در روند گزارش‌دهی‌ها، ابتدا باید مشخص شود که ظرفیت‌های موجود در دستگاه‌های اجرایی تا چه میزان است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۵ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 23
کد خبر: ۱۷۴۲۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ نشست مشترک دیوان محاسبات کشور و وزارت نفت با حضور سید احمدرضا دستغیب رئیس کل دیوان محاسبات، جواد اوجی وزیر نفت و معاونان و مدیران این دو دستگاه، برگزار شد.

 

دستغیب در این نشست، با بیان اینکه هماهنگی و همراهی دستگاه‌های مختلف با دیوان محاسبات کشور، علاوه بر تحقق شفافیت بیشتر، انضباط مالی را نیز به دنبال خواهد داشت، گفت: تلاش بنده و همکارانم در این دستگاه نظارتی، بر کاهش تعداد پرونده‌ها و محاکم متمرکز است؛ لذا کار ویژه دیوان محاسبات، تمرکز بر اقدامات پیشگیرانه‌ای است که به وسیله آن، از مدیران کشور صیانت شود.

 

وی با بیان اینکه قانون‌گرایی، شفافیت و انضباط مالی در گرو هماهنگی و همراهی مدیران جهادی با دیوان محاسبات است، افزود: در روند گزارش‌دهی‌ها، ابتدا باید مشخص شود که ظرفیت‌های موجود در دستگاه‌های اجرایی تا چه میزان است و سپس عملکرد آن مجموعه بررسی شود، چون تا زمانی که معیار مشخصی برای سنجش بهره‌وری وجود نداشته باشد، قضاوت صحیح و منصفانه در این خصوص امکانپذیر نخواهد بود.

 

دستغیب اظهار کرد: شفافیت در سه حوزه «تولید»، «فروش» و «صادرات» و همچنین مشخص شدن سهم بخش خصوصی واقعی و توجه ویژه به موضوع حسابرسی قیمت تمام شده در صنعت نفت و گاز، از مهمترین مواردی است که دیوان محاسبات به دقت آن‌ها را دنبال می‌کند.

 

رئیس دیوان محاسبات کشور با یادآوری اقدامات خوب وزارت نفت در عمل به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حیطه میادین مشترک با کشورهای همسایه، تأکید کرد: تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست تا خدمت‌رسانی در وزارت نفت، مطلوب‌تر از گذشته صورت بگیرد.

 

جواد اوجی وزیر نفت نیز در این جلسه گزارشی از عملکرد و اقدامات وزارت نفت ارائه داد و بر لزوم هم‌افزایی هر چه بیشتر میان دو دستگاه برای خدمت‌رسانی بهتر به مردم تأکید کرد.

 

علی کامیار دادستان دیوان محاسبات نیز طی سخنانی در این جلسه، گفت: کمک به مدیران دستگاه‌های اجرایی بالاخص صنعت نفت و گاز، از جمله رویکردهای دیوان محاسبات است تا به این واسطه، ضمن صیانت، از بروز تخلفات احتمالی پیشگیری کنیم.

 

در این جلسه همچنین معاونان دیوان محاسبات کشور و وزارت نفت ضمن گفت‌وگو در خصوص موضوعات مختلف، تشکیل کمیته ویژه میان دو‌ دستگاه برای بررسی راهکارها در جهت بهبود فرآیند نظارت اثربخش را مورد تأکید قرار دادند./ فارس

ارسال نظر