ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

اروپا 18 فرد و نهاد وابسته به گروه واگنر روسیه را تحریم کرد

اروپا 18 فرد و نهاد وابسته به گروه واگنر روسیه را تحریم کرد «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز شنبه خبر داد که این اتحادیه 11 فرد و هفت نهاد مرتبط با گروه نظامی واگنر روسیه را به لیست تحریم‌های خود اضافه کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۳ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 25
کد خبر: ۱۷۴۴۹۶

به گزارش راهبرد معاصر این تحریم‌ها در حالی اعلام می‌شود که گروه واگنر روسیه اعلام کرد که نیروهای این گروه کنترل شهر یاهیدنه در شمال باخموت را در دست گرفته‌اند و حلقه محاصره شهر راهبردی باخموت را تنگ‌تر کرده‌اند.

آمریکا ماه گذشته گروه واگنر را در فهرست «گروه‌های جنایتکار» طبقه بندی کرده است. «جان کربی» هماهنگ کننده امور راهبردی در شورای امنیت کاخ سفید گفته بود، «معرفی گروه واگنر به عنوان سازمان جنایتکار بین‌المللی به ما این امکان را می‌دهد تا این گروه و کسانی که با آن همکاری می‌کنند را مجازات کنیم».

«ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین در اظهاراتی جدید گفته حاضر نیست به هر قیمتی از «باخموت» دفاع کند.

زلنسکی گفته است که شهر «باخموت» به اندازه‌ای بزرگ‌ نیست که تا آخرین سرباز از آن دفاع کرد و این‌که کی‌یف حاضر نیست به هر قیمتی از آن دفاع کند.

وی تصریح کرد: «این یک شهر بسیار بزرگ نیست. در حقیقت همچون بسیاری از شهرهای دیگر در دونباس دفاع از آن برای ما مهم است اما نه به هر هزینه‌‌ای و نه به قیمت مرگ همه. تا زمانی‌که عقلانی باشد و منطق اجازه دهد، برای آن نبرد خواهیم کرد».

رئیس‌جمهور اوکراین در خصوص پیشروی‌های روسیه گفت: «اگر روسیه بتواند به سراغ کراماتورسک و اسلاویانسک برود سپس می‌خواهد به مرزهای دونباس و دنیپر برود. ما مقاومت می‌کنیم و بعلاوه آماده ضدحملات بعدی هستیم».

پیش از این نیز، مقام‌های آمریکایی تلاش کردند که پیشروی نیروهای روسیه در باخموت را کم‌اهمیت جلوه دهند.

در همین راستا، «جان کربی» سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید نیز این اواخر در یک کنفرانس خبری در این خصوص گفت: «ارتش روسیه در روزهای اخیر دستاوردهایی در باخموت و اطراف آن داشته‌‌اند که این پیشرفت‌ها برای آن‌ها ارزش راهبردی واقعی ندارد».

در ماههای گذشته، ارتش روسیه حملات در شرق باخموت را تشدید کرده است و ارتش اوکراین توان مقابله با نیروهای روسیه را ندارند و تلفات زیادی در این منطقه از سوی نیروهای اوکراینی برجای مانه است.

اواسط بهمن ماه،شبکه خبری فرانس ۲۴ در گزارشی با اشاره به درگیری‌های شدید میان نظامیان اوکراینی و ارتش روسیه، گزارش داد که شهر باخموت به چرخ گوشت نیروهای اوکراینی تبدیل شده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار