هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست

پایان عملیات مهار آتش در ساختمان خیابان بهار‌

پایان عملیات مهار آتش در ساختمان خیابان بهار‌ سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران از اطفای حریق ساختمان اداری - تجاری در خیابان بهار تهران پس از گذشت بیش از ۱۰ ساعت از وقوع آن خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۹ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 25
کد خبر: ۱۷۴۵۰۵

به گزارش راهبرد معاصر سید جلال ملکی دراین باره گفت: سرانجام بعد از گذشت بیش از ۱۰ ساعت از وقوع حریق در ساختمان اداری - تجاری واقع در خیابان بهار، آتش‌نشانان موفق به اطفای حریق در این ساختمان شده و در حال حاضر عملیات لکه‌گیری و تخلیه دود در حال انجام است.

وی با بیان اینکه این یکی از ماموریت‌های آتش‌نشانی بود، گفت: ده ها آتش‌نشان از چندین ایستگاه از صبح امروز و زمان اعلام وقوع حریق در محل حادثه حضور داشتند و سرانجام پس از گذشت بیش از ۱۰ ساعت موفق به مهار و اطفای شعله‌های آتش شدند و پس از آن نیز عملیات لکه گیری و تخلیه دود آغاز شد که همچنان در حال انجام است.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران با بیان اینکه در این حادثه رضا دارابی، فرمانده با تجربه و شجاع ایستگاه ۱۲۰ سازمان آتش‌نشانی به شهادت رسید، گفت: دو سه نفر از آتش‌نشانان نیز دچار آسیب دیدگی سطحی شدند که خدمات درمانی را دریافت کردند.

ملکی پیش بینی کرد که تا یکی دو ساعت آینده ماموریت نفس گیر آتش‌نشانان در محل ساختمان ۱۰ طبقه اداری - تجاری در خیابان بهار به پایان رسیده و عوامل آتش‌نشانی به ایستگاه‌های خود بازگردند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران همچنین درباره وضعیت ایمنی این ساختمان گفت: این ساختمان که بیش از 50 سال قدمت دارد، در گذشته از آتش‌نشانی اخطار ایمنی دریافت کرده بود.

برابر مشاهدات خبرنگار ایسنا از محل حادثه تیم‌های مهندسی شهرداری تهران به منظور کنترل وضعیت ساختمان همچنان در محل حضور دارند.

پیگیری‌های ایسنا از پلیس نیز حاکی از آن است که تا زمان ایمن‌سازی کامل مسیر و نیز تخلیه کامل نیروهای امدادی ممنوعیت ترافیکی اعمال شده در این مسیر پابرجا خواهد بود./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار