پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

وضعیت اسفناک اجرای «مناسب سازی» در ساختمان‌های دولتی

رئیس دبیرخانه هماهنگی و پیگیری مناسب سازی کشور با ابراز نگرانی از اجرای مناسب ساختمان‌ها در کشور، گفت: ارزیابی‌های سال ۱۴۰۰ نشان می‌دهد تنها ۵۳درصد از ساختمان‌های عمومی دستگاه‌های دولتی مناسب‌سازی شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۲ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 31
کد خبر: ۱۸۷۱۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، غلامرضا رضایی فر، رئیس دبیرخانه هماهنگی و پیگیری مناسب‌سازی کشور، با تأکید بر رویکرد اجرای مناسب‌سازی ساختمان‌ها، اظهار کرد: در بحث مناسب‌سازی اساساً با دو موضوع ساختمان‌های عمومی دولتی و عمومی خصوصی روبرو هستیم. برای نظارت بر ساختمان‌های عمومی دولتی ابزار نظارتی و قانون مناسب‌سازی داری که آن‌ها را مکلف به رعایت برخی اصول می‌کند.

 

وی ادامه داد: ارزیابی مناسب‌سازی اماکن عمومی دولتی از طریق جشنواره شهید رجایی صورت می‌گیرد.

 

رئیس دبیرخانه هماهنگی و پیگیری مناسب‌سازی کشور با اشاره به چگونگی ارزیابی ساختمان‌ها، عنوان کرد: ارزیابی‌های سال ۱۴۰۰ نشان می‌دهد که تنها ۵۳درصد از ساختمان‌های عمومی دستگاه‌های دولتی کشور مناسب‌سازی شده‌اند، در این بین برخی از دستگاه‌ها کم کار و برخی دیگر پرکار بوده‌اند.

 

وی یادآور شد: پایش سال ۱۴۰۱ از ابتدای امسال آغاز شده و تا شهریورماه نهایی می‌شود و خواهیم دید چقدر از ساختمان‌های دولتی و خصوصی در سال گذشته ساختمان‌های خود را مناسب‌سازی کرده‌اند.

 

رضایی فر ادامه داد: روند مناسب‌سازی و اصلاحات ساختمان‌ها در کشور بسیار کند است و این موضوع باید با اعتبارات جذب شده از سوی سازمان‌های دولتی اجرایی شود.

 

رئیس دبیرخانه هماهنگی و پیگیری مناسب‌سازی کشور با انتقاد از روند مناسب‌سازی در ساختمان‌ها خصوصی، خاطرنشان کرد: مشکل ما در ساختمان‌های خصوصی است که دسترسی نداریم، باید از طریق ابزار‌های تشویقی و نظارتی، موضوع مناسب‌سازی در این اماکن را پیگیری و نهادینه کنیم. در ساختمان‌های جدید هم شهرداری‌ها و سازمان نظام مهندسی باید براساس قوانین مناسب‌سازی، پایان کار ساختمان‌ها را صادر کنند.

 

وی همچنین درباره چگونگی نظارت بر مناسب‌سازی در مسکن ملی، گفت: برای اجرای مناسب‌سازی در نهضت مسکن ملی، جلسات مشترکی را با وزارت راه و شهرسازی می‌گذاریم و مسأله را پیگیری می‌کنیم./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار