موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج

وضعیت اسفناک اجرای «مناسب سازی» در ساختمان‌های دولتی

وضعیت اسفناک اجرای «مناسب سازی» در ساختمان‌های دولتی رئیس دبیرخانه هماهنگی و پیگیری مناسب سازی کشور با ابراز نگرانی از اجرای مناسب ساختمان‌ها در کشور، گفت: ارزیابی‌های سال ۱۴۰۰ نشان می‌دهد تنها ۵۳درصد از ساختمان‌های عمومی دستگاه‌های دولتی مناسب‌سازی شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۲ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 31
کد خبر: ۱۸۷۱۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، غلامرضا رضایی فر، رئیس دبیرخانه هماهنگی و پیگیری مناسب‌سازی کشور، با تأکید بر رویکرد اجرای مناسب‌سازی ساختمان‌ها، اظهار کرد: در بحث مناسب‌سازی اساساً با دو موضوع ساختمان‌های عمومی دولتی و عمومی خصوصی روبرو هستیم. برای نظارت بر ساختمان‌های عمومی دولتی ابزار نظارتی و قانون مناسب‌سازی داری که آن‌ها را مکلف به رعایت برخی اصول می‌کند.

 

وی ادامه داد: ارزیابی مناسب‌سازی اماکن عمومی دولتی از طریق جشنواره شهید رجایی صورت می‌گیرد.

 

رئیس دبیرخانه هماهنگی و پیگیری مناسب‌سازی کشور با اشاره به چگونگی ارزیابی ساختمان‌ها، عنوان کرد: ارزیابی‌های سال ۱۴۰۰ نشان می‌دهد که تنها ۵۳درصد از ساختمان‌های عمومی دستگاه‌های دولتی کشور مناسب‌سازی شده‌اند، در این بین برخی از دستگاه‌ها کم کار و برخی دیگر پرکار بوده‌اند.

 

وی یادآور شد: پایش سال ۱۴۰۱ از ابتدای امسال آغاز شده و تا شهریورماه نهایی می‌شود و خواهیم دید چقدر از ساختمان‌های دولتی و خصوصی در سال گذشته ساختمان‌های خود را مناسب‌سازی کرده‌اند.

 

رضایی فر ادامه داد: روند مناسب‌سازی و اصلاحات ساختمان‌ها در کشور بسیار کند است و این موضوع باید با اعتبارات جذب شده از سوی سازمان‌های دولتی اجرایی شود.

 

رئیس دبیرخانه هماهنگی و پیگیری مناسب‌سازی کشور با انتقاد از روند مناسب‌سازی در ساختمان‌ها خصوصی، خاطرنشان کرد: مشکل ما در ساختمان‌های خصوصی است که دسترسی نداریم، باید از طریق ابزار‌های تشویقی و نظارتی، موضوع مناسب‌سازی در این اماکن را پیگیری و نهادینه کنیم. در ساختمان‌های جدید هم شهرداری‌ها و سازمان نظام مهندسی باید براساس قوانین مناسب‌سازی، پایان کار ساختمان‌ها را صادر کنند.

 

وی همچنین درباره چگونگی نظارت بر مناسب‌سازی در مسکن ملی، گفت: برای اجرای مناسب‌سازی در نهضت مسکن ملی، جلسات مشترکی را با وزارت راه و شهرسازی می‌گذاریم و مسأله را پیگیری می‌کنیم./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار