ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود

رایزنی السودانی با روسای پارلمان‌های عربی

نخست وزیر عراق در دیدار با روسای پارلمان های عربی اعلام کرد که بغداد به دنبال برقراری شراکت توسعه محور سازنده و بلند مدت است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۰ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 26
کد خبر: ۱۷۴۵۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، «محمد شیاع السودانی» نخست‌وزیر عراق در دیدار با رؤسای پارلمان‌های عربی تأکید کرد که عراق با قدرت به سمت استقلال و ثبات پیش می‌رود.

 

«محمد شیاع السودانی» در ضیافت شامی به افتخار هیئت‌های شرکت‌کننده در نشست بین‌المجالس عربی در بغداد، ضمن خوش‌آمدگویی به آنان تأکید کرد که عراق در پی برقراری شراکت توسعه‌محور سازنده و بلندمدت با برادران عرب خود در برابر چالش‌ها و برای تحقق منافع همه ملت‌های عربی است.

 

وی افزود که عراق مرحله دشوار را پشت سر گذاشته و با قدرت به سمت عراق مستقل و باثبات و یکپارچه و شکوفا پیش می‌رود.

 

نشست بین المجالس عربی روز گذشته در بغداد با حضور 18 هیئت پارلمانی عربی از جمله رؤسای 14 کشور برگزار شد.

 

«مرتضی علی حمود الساعدی» نماینده عراقی در کمیسیون «کشاورزی، آب و اهوار» در پارلمان عراق در نامه‌ای به «محمد شیاع السودانی»، از دولت بغداد خواست تا از ترکیه به دلیل خشکاندن رود دجله به شورای امنیت سازمان ملل شکایت کند.

 

الساعدی در این نامه نوشته است: با توجه به شرایط محیط زیستی و خشکی رود دجله در استان میسان و نواحی آن که از عواقب وخیمی هشدار می‌دهد، اگر اقدامی صورت نگیرد، منابع جانوری و کشاورزی و هورها در خطر مرگ قرار خواهند گرفت و مهاجرت از روستاها و حومه به شهرها افزایش شدیدی خواهد یافت.

 

این نماینده عراقی در ادامه خواستار هیئتی از وزارت منابع آبی و اعلام آماده‌باش به تمامی زیرمجموعه‌های این وزارتخانه برای پیدا کردن راه‌حلی برای مقابله با این بحران شد و بازبینی در سیاست‌های آبی را ضروری دانست.

 

الساعدی در پایان نامه خود از محمد شیاع السودانی خواست تا یادداشت اعتراضی علیه ترکیه به دلیل «نقض حقوق بشر» و «قطع آب از عراق» به شورای امنیت ارائه دهد.

 

در سال‌های اخیر با افزایش فعالیت‌های سدسازی ترکیه به خصوص ساخت سد "ایلی سو" آب رود دجله به کمتر از نصف رسیده و در برخی مناطق به شکل محسوسی خشک شده است./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار