یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

رایزنی السودانی با روسای پارلمان‌های عربی

رایزنی السودانی با روسای پارلمان‌های عربی نخست وزیر عراق در دیدار با روسای پارلمان های عربی اعلام کرد که بغداد به دنبال برقراری شراکت توسعه محور سازنده و بلند مدت است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۰ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 26
کد خبر: ۱۷۴۵۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، «محمد شیاع السودانی» نخست‌وزیر عراق در دیدار با رؤسای پارلمان‌های عربی تأکید کرد که عراق با قدرت به سمت استقلال و ثبات پیش می‌رود.

 

«محمد شیاع السودانی» در ضیافت شامی به افتخار هیئت‌های شرکت‌کننده در نشست بین‌المجالس عربی در بغداد، ضمن خوش‌آمدگویی به آنان تأکید کرد که عراق در پی برقراری شراکت توسعه‌محور سازنده و بلندمدت با برادران عرب خود در برابر چالش‌ها و برای تحقق منافع همه ملت‌های عربی است.

 

وی افزود که عراق مرحله دشوار را پشت سر گذاشته و با قدرت به سمت عراق مستقل و باثبات و یکپارچه و شکوفا پیش می‌رود.

 

نشست بین المجالس عربی روز گذشته در بغداد با حضور 18 هیئت پارلمانی عربی از جمله رؤسای 14 کشور برگزار شد.

 

«مرتضی علی حمود الساعدی» نماینده عراقی در کمیسیون «کشاورزی، آب و اهوار» در پارلمان عراق در نامه‌ای به «محمد شیاع السودانی»، از دولت بغداد خواست تا از ترکیه به دلیل خشکاندن رود دجله به شورای امنیت سازمان ملل شکایت کند.

 

الساعدی در این نامه نوشته است: با توجه به شرایط محیط زیستی و خشکی رود دجله در استان میسان و نواحی آن که از عواقب وخیمی هشدار می‌دهد، اگر اقدامی صورت نگیرد، منابع جانوری و کشاورزی و هورها در خطر مرگ قرار خواهند گرفت و مهاجرت از روستاها و حومه به شهرها افزایش شدیدی خواهد یافت.

 

این نماینده عراقی در ادامه خواستار هیئتی از وزارت منابع آبی و اعلام آماده‌باش به تمامی زیرمجموعه‌های این وزارتخانه برای پیدا کردن راه‌حلی برای مقابله با این بحران شد و بازبینی در سیاست‌های آبی را ضروری دانست.

 

الساعدی در پایان نامه خود از محمد شیاع السودانی خواست تا یادداشت اعتراضی علیه ترکیه به دلیل «نقض حقوق بشر» و «قطع آب از عراق» به شورای امنیت ارائه دهد.

 

در سال‌های اخیر با افزایش فعالیت‌های سدسازی ترکیه به خصوص ساخت سد "ایلی سو" آب رود دجله به کمتر از نصف رسیده و در برخی مناطق به شکل محسوسی خشک شده است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار