اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

رایزنی السودانی با روسای پارلمان‌های عربی

رایزنی السودانی با روسای پارلمان‌های عربی نخست وزیر عراق در دیدار با روسای پارلمان های عربی اعلام کرد که بغداد به دنبال برقراری شراکت توسعه محور سازنده و بلند مدت است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۰ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 26
کد خبر: ۱۷۴۵۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، «محمد شیاع السودانی» نخست‌وزیر عراق در دیدار با رؤسای پارلمان‌های عربی تأکید کرد که عراق با قدرت به سمت استقلال و ثبات پیش می‌رود.

 

«محمد شیاع السودانی» در ضیافت شامی به افتخار هیئت‌های شرکت‌کننده در نشست بین‌المجالس عربی در بغداد، ضمن خوش‌آمدگویی به آنان تأکید کرد که عراق در پی برقراری شراکت توسعه‌محور سازنده و بلندمدت با برادران عرب خود در برابر چالش‌ها و برای تحقق منافع همه ملت‌های عربی است.

 

وی افزود که عراق مرحله دشوار را پشت سر گذاشته و با قدرت به سمت عراق مستقل و باثبات و یکپارچه و شکوفا پیش می‌رود.

 

نشست بین المجالس عربی روز گذشته در بغداد با حضور 18 هیئت پارلمانی عربی از جمله رؤسای 14 کشور برگزار شد.

 

«مرتضی علی حمود الساعدی» نماینده عراقی در کمیسیون «کشاورزی، آب و اهوار» در پارلمان عراق در نامه‌ای به «محمد شیاع السودانی»، از دولت بغداد خواست تا از ترکیه به دلیل خشکاندن رود دجله به شورای امنیت سازمان ملل شکایت کند.

 

الساعدی در این نامه نوشته است: با توجه به شرایط محیط زیستی و خشکی رود دجله در استان میسان و نواحی آن که از عواقب وخیمی هشدار می‌دهد، اگر اقدامی صورت نگیرد، منابع جانوری و کشاورزی و هورها در خطر مرگ قرار خواهند گرفت و مهاجرت از روستاها و حومه به شهرها افزایش شدیدی خواهد یافت.

 

این نماینده عراقی در ادامه خواستار هیئتی از وزارت منابع آبی و اعلام آماده‌باش به تمامی زیرمجموعه‌های این وزارتخانه برای پیدا کردن راه‌حلی برای مقابله با این بحران شد و بازبینی در سیاست‌های آبی را ضروری دانست.

 

الساعدی در پایان نامه خود از محمد شیاع السودانی خواست تا یادداشت اعتراضی علیه ترکیه به دلیل «نقض حقوق بشر» و «قطع آب از عراق» به شورای امنیت ارائه دهد.

 

در سال‌های اخیر با افزایش فعالیت‌های سدسازی ترکیه به خصوص ساخت سد "ایلی سو" آب رود دجله به کمتر از نصف رسیده و در برخی مناطق به شکل محسوسی خشک شده است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار