رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

ترامپ: خطری بی‌سابقه آمریکا را تهدید می‌کند

ترامپ: خطری بی‌سابقه آمریکا را تهدید می‌کند دونالد ترامپ ضمن بیان این که آمریکا در خطرناک‌ترین زمان در تاریخ خود به سر می‌برد، گفت دولت بایدن تنها مسئول این خطر بی‌سابقه برای ایالات متحده و همینطور جهان است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۹ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 26
کد خبر: ۱۷۴۵۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق آمریکا شنبه (۲۵ فوریه) درباره خطری پیش‌روی ایالات متحده «هشداری شوم اما مبهم» صادر کرد.

 

به گزارش نشریه نیوزویک، ترامپ در شبکه اجتماعی Truth Social خود نوشت: این خطرناک‌ترین زمان در تاریخ کشور ما است. جنگ جهانی سوم به شکلی بی‌سابقه در پس‌زمینه بسیار تاریک و تیره قریب‌الوقوع است. رهبری (آمریکا) تنها مسئول این خطر بی‌سابقه برای ایالات متحده و همینطور برای جهان است. جو بایدن ناامید ما را به سوی نابودی می‌برد.

 

طبق این گزارش، تا شنبه عصر به وقت آمریکا این پست ترامپ حدود ۱۵ هزار بار پسندیده شد و حدود پنج هزار حساب کاربری آن را به اشتراک گذاشتند. بر اساس آمار سپتامبر گذشته، شبکه اجتماعی ترامپ کمتر از دو میلیون کاربر مختص خود دارد.

 

به نوشته نیوزویک، پیام ترامپ مبهم است و مشخص نیست منظور او کدام سیاست دولت بایدن است اما با توجه به اشاره به جنگ جهانی سوم، این احتمال وجود دارد که او به سیاست‌های آمریکا در رابطه با جنگ بین روسیه و اوکراین اشاره می‌کند.

 

ترامپ اخیراً هم سفر بایدن به اوکراین در آستانه یک سالگی جنگ اوکراین را مورد انتقاد قرار داد و گفت که به خاطر بایدن و جمع «تسخیرشدگان» در دولت او، جهان اکنون در آستانه جنگ جهانی سوم قرار گرفته است. وی با بیان اینکه جهان بیش از هر زمان دیگری به یک درگیری فراگیر دیگر نزدیک شده، اظهار داشت که تشکیلات فاسد واشنگتن به ریاست بایدن در این امر مقصر است.

 

او پیش‌تر هم به خودستایی درباره توانایی ادعایی‌اش برای پایان دادن به درگیری پرداخته و گفته بود: «اگر من رئیس‌جمهور [آمریکا] بودم، جنگ روسیه و اوکراین هرگز اتفاق نمی‌افتاد، ولی حتی اکنون هم اگر رئیس‌جمهور باشم، می‌توانم در عرض ۲۴ ساعته با مذاکره به این جنگ وحشتناک و شدید خاتمه دهم».

 

وی همچنین هشدار داده بود که تصمیم دولت جو بایدن برای ارسال تانک به اوکراین می‌تواند به حمله اتمی از سوی روسیه منجر شود.

 

او در اظهارنظری در شبکه اجتماعی‌اش هم گفته بود که به ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه بیشتر اعتماد دارد تا «فرومایه‌هایی» که در دستگاه‌های اطلاعاتی آمریکا کار می‌کنند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار