واکنش ایران به قانون‌شکنی آمریکا در کنفرانس آژانس انرژی اتمی نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه

تظاهرات فرانسوی‌ها در مخالفت با تسلیح اوکراین

هزاران فرانسوی معترض به ارسال کمک‌های تسلیحاتی برای اوکراین درخیابانهای پایتخت کشورشان و دیگر شهرها تظاهرات کردند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 27
کد خبر: ۱۷۴۶۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، هزاران فرانسوی ناراضی از ارسال محموله‌های تسلیحاتی کشورشان برای اوکراین، روز یکشنبه در شهر پاریس برای دومین بار در عرض دو هفته گذشته یک تظاهرات صلح‌طلبانه را برپا کردند.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، حزب «میهن‌پرستان» فرانسه، سازمان‌دهنده این تظاهرات اعلام کرد، روز یکشنبه علاوه بر شهر پاریس ده‌ها نقطه دیگر این کشور نیز شاهد برپایی اعتراضات مشابهی بود. تظاهرکنندگان علاوه بر پرچمهای فرانسه، بنرهایی را حمل می‌کردند که از جمله این شعارها روی آنها نوشته شده بودند: «برای صلح»، «نه به جنگ جهانی سوم» و «بیایید ناتو را ترک کنیم».

 

«فلوریان فیلیپو»، سیاستمدار سرشناس حزب میهن‌پرستانه فرانسه و از چهره‌های مخالف اتحادیه اروپا در این کشور که برای برپایی این تظاهرات فراخوان داده بود، اعلام کرد، مذاکرات صلح تنها راه خارج کردن اوکراین از جنگ است. او هشدار داد محموله‌های تسلیحاتی فرانسوی برای اوکراین تنها باعث می‌شوند همه به جنگ جهانی سوم نزدیک‌تر شوند.

 

فیلیپو خاطر نشان کرد، این حقیقت که اتحادیه اروپا در عرض یک سال 10 دور تحریم را علیه روسیه تصویب کرده نشان می‌دهد که چنین محدودیت‌هایی موثر نیستند.

 

او از اروپا و فرانسه به خاطر دنباله‌روی کورکورانه از آمریکا حتی بعد از آنکه ظاهرا به عنوان عامل انفجار خط لوله‌های انتقال گاز مهم در زیر دریای بالتیک معرفی شد، انتقاد کرد.

 

این سیاستمدار فرانسوی همچنین به ائتلاف ناتو به عنوان یک ماشین نظامی که باید در پایان جنگ سرد برچیده می‌شد و تنها برای شروع کردن جنگها خوب است، تاخت. او گفت، ناتو همچنان که لفاظی بر سر تایوان در حال تندتر شدن است، دارد چین را به عنوان دشمن بعدی مقابل خودش قرار می‌دهد.

 

روز شنبه، یک روز بعد از اولین سالگرد شروع جنگ در اوکراین، شهر پاریس شاهد برپایی تظاهرات در حمایت از صلح در این کشور بود. در این روز همچنین هزاران شهروند آلمانی در اعتراض به ادامه ارسال تسلیحات به اوکراین تظاهرات کردند. تظاهرات کنندگان در برلین خواستار آغاز مذاکرات صلح به جای ارسال تسلیحات به اوکراین شدند.

 

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین در فوریه گذشته، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند.

 

روسیه پیش از این بارها تأکید کرده که کشورهای غربی با تأمین تسلیحات برای اوکراین به صورت غیررسمی خودشان را وارد جنگ کرده‌اند. دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین هفته پیش گفت: «مرز میان دخالت مستقیم و غیرمستقیم به تدریج در حال از بین رفتن است.»/ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار