دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

آلمان: غرب امکان ارسال ۳۰۰ تانک به اوکراین را دارد

«بوریس پیستوریوس» وزیر دفاع آلمان در مصاحبه با یک شبکه رادیویی پیش‌بینی کرد که کشورهای عضو ناتو روی کاغذ، امکان ارسال بیش از ۳۰۰ تانک به این کشور را دارند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۳ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 27
کد خبر: ۱۷۴۷۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، در شرایطی که حمایت‌های غرب از اوکراین ادامه دارد، وزیر دفاع آلمان ضمن درخواست برای افزایش تولید تانک‌های آلمانی «لئوپارد»، پیش‌بینی کرد که اعضای ناتو توان ارسال ۳۰۰ تانک به اوکراین را دارد.

 

بنا بر گزارش خبرگزاری فرانسه، بوریس پیستوریوس وزیر دفاع آلمان در مصاحبه با شبکه رادیویی «دی‌ال‌اف» این کشور اعلام کرد که ناتو می‌تواند در مجموع ۶۲ تانک آلمانی «لئوپارد ۲» در اختیار اوکراین قرار دهد.

 

این مقام ارشد آلمانی تصریح کرد: «بله این موضوع (ارسال در مجموع ۶۲ تانک آلمانی لئوپارد به اوکراین) می‌تواند محقق شود و سپس خواهیم دید که روند جنگ پس از آن چگونه تغییر می‌کند».

 

وزیر دفاع آلمان در این مصاحبه پیشبینی کرد که متحدان غربی اوکراین، روی کاغذ امکان ارسال بیش از ۳۰۰ تانک مورد درخواست کی‌یف را دارند. به گفته او، این مقدار تانک برای ایجاد دو گردان تانک کفایت می‌کند.

 

بوریس پیستوریوس البته با اشاره به محدودیت ذخایر تانک‌های لئوپارد در آلمان ابراز تردید کرد که برلین توان ارسال تعداد بیشتری از تانک را داشته باشد و ابتدا آلمان باید بتواند انبار خود از تانک را جایگزین کند.

 

وی در این باره گفت: «اگر من همه تانک‌ها را (به اوکراین) بدهم، ما دیگر قادر به دادن آموزش نخواهیم بود و دیگر نمی‌توانیم تمرین کنیم».

 

اظهارنظر این مقام ارشد برلین درباره کمک تسلیحاتی کشورهای غربی به اوکراین در شرایطی مطرح شده که بعد از هفته‌ها گمانه‌زنی درباره احتمال ارسال تانک‌های «لئوپارد ۲» به اوکراین، آلمان در تاریخ 25 ژانویه رسما با این موضوع موافقت کرد.

 

موافقت آلمان با ارسال تانک به اوکراین پس از موافقت دولت جو بایدن با دادن تانک‌های آمریکایی «آبرامز» به کی‌یف صورت گرفت./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار