توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

کرملین: بازگشت کریمه به اوکراین غیرممکن است

کرملین: بازگشت کریمه به اوکراین غیرممکن است سخنگوی کاخ کرملین با بیان اینکه شبه‌جزیره کریمه بخشی جدایی‌ناپذیر از خاک روسیه است، گفت فعلا شرایط برای مذاکره با اوکراین و پایان دادن به عملیات نظامی ویژه فراهم نیست.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۳ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 27
کد خبر: ۱۷۴۷۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه امروز (دوشنبه) اظهارات مقام‌های اوکراینی مبنی بر پس گرفتن شبه‌جزیره کریمه از کنترل مسکو را غیرممکن خواند.

 

پسکوف طی نشست خبری در کرملین توضیح داد: «بازگشت کریمه به اوکراین غیرممکن است ، زیرا این منطقه بخشی جدایی‌ناپذیر از سرزمین فدراسیون روسیه است».

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی با «مضحک و پوچ» خواندن لیست تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه روسیه، اظهار داشت: «پزشکان و فعالان حقوق بشر در این لیست هستند که هیچ ارتباطی با تحریم‌ها و عملیات نظامی ندارند. گزینه‌های غرب برای تحریم روسیه در حال تمام شدن است».

 

سخنگوی کرملین با بیان اینکه مسکو توجه زیادی به طرح صلح چین برای اوکراین دارد، تصریح کرد: «ما در حال مطالعه برنامه صلح چین هستیم و هیچ پیش‌شرطی برای مذاکرات و روند عملیات ویژه در اوکراین در جهت دستیابی به اهداف خود وجود ندارد».

 

طبق این گزارش، وی درباره روابط روسیه و چین ادامه داد: «جزئیات برنامه صلح چین در مورد اوکراین متعاقب تجزیه و تحلیل دقیق اوضاع به دست آمده و این یک روند طولانی خواهد بود. من نیازی به صحبت درباره گزارش‌های مربوط به ارسال تجهیزات نظامی به روسیه توسط پکن نمی‌بینم».

 

به نوشته اسپوتنیک، این مقام روس با بیان اینکه شرایط برای پایان دادن به درگیری در اوکراین فراهم نیست، تاکید کرد: «در حال حاضر ، هیچ شرطی برای مذاکره در مورد اوکراین وجود ندارد، عملیات نظامی ویژه به سمت اهداف خود می‌رود. ما هیچ تمایلی از طرف اوکراینی برای حل مسالمت‌آمیز اوضاع نمی‌بینیم».

 

امروز همچنین «پیتر سیارتو» وزیر امور خارجه مجارستان با بیان اینکه بوداپست حامی صلح در جنگ اوکراین است، گفت تحریم روسیه و ارسال سلاح به کی‌یف، جنگ را متوقف نمی‌کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار