عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

عربستان و امارات در لیست سیاه ناقضان حقوق کودکان باقی می‌مانند

دبیر کل سازمان ملل در گزارش خود به شورای امنیت، ائتلاف متجاوز سعودی و امارات را همچنان در لیست سیاه کشورهای نقض کننده حقوق کودکان باقی گذاشت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۹ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 27
کد خبر: ۱۷۵۰۹

به گزارش راهبرد معاصر, «آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل روز جمعه گزارش خود درباره نقض حقوق کودکان در مناطق درگیری را به شورای امنیت ارائه داد.

 

به گزارش شبکه خبری الجزیره، دبیر کل سازمان ملل در این گزارش همچنان عربستان را در لیست سیاه نقض کنندگان حقوق کودکان باقی نگه داشته است.

 

در این گزارش آمده است که برای سازمان ملل به اثبات رسیده است که طی سال 2018 دست کم 1689 کودک یمنی کشته یا مجروح شده‌اند.

در گزارش ارائه شده به شورای امنیت سازمان ملل تاکید شده که ائتلاف متجاوز سعودی و امارات دست کم تا کنون 729 کودک را کشته‌اند و 684 کودکی یمنی به دلیل حملات هوایی جان خود را از دست داده‌اند.

 

 

از سوی دیگر وزارت بهداشت یمن روز جمعه به ارائه آماری از فاجعه حمله ائتلاف به رهبری سعودی علیه این کشور فقیر در منطقه غرب آسیا پرداخت.

 

به گزارش المیادین، بر اساس گزارش وزارت بهداشت دولت یمن، حمله ائتلاف به سرکردگی سعودی علیه یمن سبب شده تا بیش از 100 هزار غیرنظامی نقض عضو شوند.

 

بر اساس گزارش وزارت بهداشت یمن، حملات ائتلاف و محاصره همه جانبه عربستان سعودی علیه این کشور فقیر در غرب آسیا باعث شده تا دست کم 2.3 میلیون کودک زیر 5 سال با سوء تغذیه مواجه شود و طی آن هر 10 دقیقه یک کودک به دلیل سوء تغذیه جان خود را از دست می‌دهد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده