غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

سوال نماینده‌های کنگره از پامپئو درباره حذف نام سعودی از فهرست سربازگیران کودک

نماینده‌های کنگره آمریکا از وزیر خارجه این کشور خواسته‌اند درباره اقدام خود برای جلوگیری از درج نام عربستان سعودی در فهرست کشورهایی که اقدام به استفاده از کودکان در مناطق جنگی می‌کنند، توضیح دهد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۵ - ۱۱ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 02
کد خبر: ۱۵۱۹۵

به گزارش راهبرد معاصر ، جمعی از نماینده‌های کنگره آمریکا خواستار توضیح وزیر خارجه این کشور درباره حذف نام عربستان سعودی از فهرست کشورهایی شده‌اند که کودکان را به عنوان سرباز در مناطق جنگی به کار می‌گیرند.

خبرگزاری رویترز ۲۸ خردادماه گزارش داده بود «مایک پامپئو»، وزیر امور خارجه آمریکا از درج نام عربستان سعودی در فهرست کشورهایی که کودکان را در مناطق جنگی به کار می‌گیرند جلوگیری کرده است.

 

پیش از این روزنامه نیویورک‌تایمز و رسانه‌های دیگر از جمله الجزیره گزارش داده بودند نیروهای تحت رهبری ائتلاف سعودی و امارات متحده عربی کودکان یمنی را به عنوان سرباز در جنگ به خدمت می‌گیرند.

اقدام جدید دولت آمریکا تازه‌ترین نشانه‌ای است که آشکار می‌کند واشنگتن علی‌رغم متهم کردن سایر کشورها به نقض حقوق بشر، منافع اقتصادی را نسبت به رعایت واقعی موازین حقوق بشری در اولویت قرار می‌دهد. عربستان سعودی یکی از بزرگترین خریداران سلاح آمریکا است.

 

منابع مورد استناد رویترز گفته‌اند پیشنهاد کارشناسان وزارت خارجه آمریکا برای درج نام عربستان سعودی در فهرست کشورهایی که کودکان را در مناطق جنگی به کار می‌گیرند با مقاومت مقام‌های ارشد این وزارتخانه روبه‌رو شد.

 

ائتلافی به رهبری عربستان سعودی از فروردین‌ماه سال ۱۳۹۴ کشور فقیر یمن را برای بازگرداندن قدرت به «عبد ربه منصور هادی»، رئیس‌جمهور مستعفی یمن هدف حملات سنگین هوایی، زمینی و دریایی قرار داده است.

این حملات به نابودی زیرساخت‌های یمن و گسترش فقر، بیکاری و گسترش بیماری‌های واگیردار در این کشور فقیر عربی منجر شده است. کارشناسان سازمان ملل، یمن را صحنه بزرگترین بحران بشری در جهان توصیف می‌کنند. ۲۲ میلیون نفر که ۷۵ درصد جمعیت یمن را تشکیل می‌دهند نیازمند نوعی کمک‌رسانی و حمایت بشردوستانه هستند. از این میان، ۸.۴ میلیون نفر نمی‌دانند وعده غذایی بعدی‌شان از کجا تأمین خواهد شد.

منبع : فارس

ارسال نظر