زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

سوال نماینده‌های کنگره از پامپئو درباره حذف نام سعودی از فهرست سربازگیران کودک

نماینده‌های کنگره آمریکا از وزیر خارجه این کشور خواسته‌اند درباره اقدام خود برای جلوگیری از درج نام عربستان سعودی در فهرست کشورهایی که اقدام به استفاده از کودکان در مناطق جنگی می‌کنند، توضیح دهد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۵ - ۱۱ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 02
کد خبر: ۱۵۱۹۵

به گزارش راهبرد معاصر ، جمعی از نماینده‌های کنگره آمریکا خواستار توضیح وزیر خارجه این کشور درباره حذف نام عربستان سعودی از فهرست کشورهایی شده‌اند که کودکان را به عنوان سرباز در مناطق جنگی به کار می‌گیرند.

خبرگزاری رویترز ۲۸ خردادماه گزارش داده بود «مایک پامپئو»، وزیر امور خارجه آمریکا از درج نام عربستان سعودی در فهرست کشورهایی که کودکان را در مناطق جنگی به کار می‌گیرند جلوگیری کرده است.

 

پیش از این روزنامه نیویورک‌تایمز و رسانه‌های دیگر از جمله الجزیره گزارش داده بودند نیروهای تحت رهبری ائتلاف سعودی و امارات متحده عربی کودکان یمنی را به عنوان سرباز در جنگ به خدمت می‌گیرند.

اقدام جدید دولت آمریکا تازه‌ترین نشانه‌ای است که آشکار می‌کند واشنگتن علی‌رغم متهم کردن سایر کشورها به نقض حقوق بشر، منافع اقتصادی را نسبت به رعایت واقعی موازین حقوق بشری در اولویت قرار می‌دهد. عربستان سعودی یکی از بزرگترین خریداران سلاح آمریکا است.

 

منابع مورد استناد رویترز گفته‌اند پیشنهاد کارشناسان وزارت خارجه آمریکا برای درج نام عربستان سعودی در فهرست کشورهایی که کودکان را در مناطق جنگی به کار می‌گیرند با مقاومت مقام‌های ارشد این وزارتخانه روبه‌رو شد.

 

ائتلافی به رهبری عربستان سعودی از فروردین‌ماه سال ۱۳۹۴ کشور فقیر یمن را برای بازگرداندن قدرت به «عبد ربه منصور هادی»، رئیس‌جمهور مستعفی یمن هدف حملات سنگین هوایی، زمینی و دریایی قرار داده است.

این حملات به نابودی زیرساخت‌های یمن و گسترش فقر، بیکاری و گسترش بیماری‌های واگیردار در این کشور فقیر عربی منجر شده است. کارشناسان سازمان ملل، یمن را صحنه بزرگترین بحران بشری در جهان توصیف می‌کنند. ۲۲ میلیون نفر که ۷۵ درصد جمعیت یمن را تشکیل می‌دهند نیازمند نوعی کمک‌رسانی و حمایت بشردوستانه هستند. از این میان، ۸.۴ میلیون نفر نمی‌دانند وعده غذایی بعدی‌شان از کجا تأمین خواهد شد.

منبع : فارس

ارسال نظر