سوال نماینده‌های کنگره از پامپئو درباره حذف نام سعودی از فهرست سربازگیران کودک-راهبرد معاصر
فواد حسین: تهدید‌های آشکاری از سوی رژیم اسرائیل علیه عراق وجود دارد نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد

سوال نماینده‌های کنگره از پامپئو درباره حذف نام سعودی از فهرست سربازگیران کودک

نماینده‌های کنگره آمریکا از وزیر خارجه این کشور خواسته‌اند درباره اقدام خود برای جلوگیری از درج نام عربستان سعودی در فهرست کشورهایی که اقدام به استفاده از کودکان در مناطق جنگی می‌کنند، توضیح دهد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۵ - ۱۱ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 02
کد خبر: ۱۵۱۹۵

به گزارش راهبرد معاصر ، جمعی از نماینده‌های کنگره آمریکا خواستار توضیح وزیر خارجه این کشور درباره حذف نام عربستان سعودی از فهرست کشورهایی شده‌اند که کودکان را به عنوان سرباز در مناطق جنگی به کار می‌گیرند.

خبرگزاری رویترز ۲۸ خردادماه گزارش داده بود «مایک پامپئو»، وزیر امور خارجه آمریکا از درج نام عربستان سعودی در فهرست کشورهایی که کودکان را در مناطق جنگی به کار می‌گیرند جلوگیری کرده است.

 

پیش از این روزنامه نیویورک‌تایمز و رسانه‌های دیگر از جمله الجزیره گزارش داده بودند نیروهای تحت رهبری ائتلاف سعودی و امارات متحده عربی کودکان یمنی را به عنوان سرباز در جنگ به خدمت می‌گیرند.

اقدام جدید دولت آمریکا تازه‌ترین نشانه‌ای است که آشکار می‌کند واشنگتن علی‌رغم متهم کردن سایر کشورها به نقض حقوق بشر، منافع اقتصادی را نسبت به رعایت واقعی موازین حقوق بشری در اولویت قرار می‌دهد. عربستان سعودی یکی از بزرگترین خریداران سلاح آمریکا است.

 

منابع مورد استناد رویترز گفته‌اند پیشنهاد کارشناسان وزارت خارجه آمریکا برای درج نام عربستان سعودی در فهرست کشورهایی که کودکان را در مناطق جنگی به کار می‌گیرند با مقاومت مقام‌های ارشد این وزارتخانه روبه‌رو شد.

 

ائتلافی به رهبری عربستان سعودی از فروردین‌ماه سال ۱۳۹۴ کشور فقیر یمن را برای بازگرداندن قدرت به «عبد ربه منصور هادی»، رئیس‌جمهور مستعفی یمن هدف حملات سنگین هوایی، زمینی و دریایی قرار داده است.

این حملات به نابودی زیرساخت‌های یمن و گسترش فقر، بیکاری و گسترش بیماری‌های واگیردار در این کشور فقیر عربی منجر شده است. کارشناسان سازمان ملل، یمن را صحنه بزرگترین بحران بشری در جهان توصیف می‌کنند. ۲۲ میلیون نفر که ۷۵ درصد جمعیت یمن را تشکیل می‌دهند نیازمند نوعی کمک‌رسانی و حمایت بشردوستانه هستند. از این میان، ۸.۴ میلیون نفر نمی‌دانند وعده غذایی بعدی‌شان از کجا تأمین خواهد شد.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار