ساختار تشکیلاتی طب سنتی در وزارت بهداشت تصویب شد-راهبرد معاصر
رئیس جمهور: مسئولان به وعده‌های خود در خدمت‌رسانی به زائران اربعین عمل کنند پیشنهاددیوان‌محاسبات درباره شفافیت منابع هدفمندی یارانه‌ها اطلاعیه جدید سپاه درباره عملیات شهادت هنیه گزارش نیویورک‌تایمز از ترور شهید هنیه دروغ است طحان نظیف: طرح حمایت از مالکیت صنعتی در شورای نگهبان تائید شد دو ابهام شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب مخبر: صهیونیست‌ها سیلی خواهند خورد سردار جلالی: طرح‌های پاسخ سریع به تهدیدات زیستی تدوین شود گفت‌وگوی وزیر کشور عراق و سردار احمدی‌مقدم درباره آخرین اقدامات اربعینی ایران و عراق سخنان هنیه در دیدار با رهبر انقلاب: ۶۰ نفر از خانواده ما در غزه شهید شدند کدام مقامات خارجی امروز با پزشکیان دیدار کردند؟ بیانیه شورای نگهبان: جهان به زودی شاهد نابودی رژیم صهیونیستی خواهد بود واکنش علی لاریجانی به ترور هنیه جلیلی:‌ خون اسماعیل هنیه مهر پایانی بر عمر رژیم صهیونیستی است دولت برای شهادت «اسماعیل هنیه» ۳ روز عزای عمومی اعلام کرد

ساختار تشکیلاتی طب سنتی در وزارت بهداشت تصویب شد

رئیس فراکسیون طب سنتی ایران در مجلس شورای اسلامی از تصویب ارتقای ساختار تشکیلاتی طب ایرانی در وزارت بهداشت خبر داد و گفت: سازمان اداری استخدامی با تسریع در عملیاتی کردن این مصوبه زمینه اجرای اسناد بالادستی را مهیا کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۱ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 01
کد خبر: ۱۷۵۱۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، زهره الهیان روز چهارشنبه درباره تصویب ارتقای ساختار تشکیلاتی دفتر طب ایرانی به خبرنگاران گفت: با موافقت هیات وزیران؛ ساختار تشکیلاتی معاونت طب سنتی ایرانی در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصویب شد تا زمینه برای تحقق اهداف اسناد بالادستی و توسعه منطقی طب ایرانی بیشتر فراهم شود.

رئیس فراکسیون طب سنتی ایران با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر بازشناسی، تبیین، ‌ترویج، توسعه و نهادینه کردن طب ایرانی در کنار طب رایج در بند ۱۲ سیاست‌های کلی سلامت، افزود: در سال ۱۳۹۲ بر اساس مصوبه دولت وقت معاونت طب سنتی در وزارت بهداشت ایجاد شد ولی متاسفانه وزیر بهداشت دولت قبل در سال ۱۳۹۳ این معاونت را بدون‌ محمل قانونی لغو و آن را به دفتر طب ایرانی تقلیل داد.

الهیان تاکید کرد: این روند سبب شد تا بسیاری از اهداف پیش بینی شده در سال‌های گذشته مرتبط با طب ایرانی مصرح در اسناد بالادستی نظام از جمله سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی و قوانین برنامه پنجم و ششم توسعه کشور به دلیل عدم همخوانی ساختار موجود با اهداف مذکور تحقق نیابد.

وی رویکرد دولت قبل در این زمینه را مصداق عدم بهره گیری از ظرفیت‌های موجود و محروم کردن مردم از خدمات استاندارد طب ایرانی عنوان کرد.

رئیس فراکسیون طب سنتی ایران گفت: نمایندگان مردم در مجلس با دریافت اعلام نیاز جامعه برای بهره گیری از خدمات تأیید شده و استاندارد طب ایرانی همواره بر اثرات مثبت توسعه منطقی و روشمند طب ایرانی بر مؤلفه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و به ویژه سلامت آحاد مردم تأکید کرده و خواستار اصلاح این اشتباه و ارتقاء جایگاه طب سنتی بودند.

الهیان با قدردانی از هیات دولت و وزیر بهداشت به دلیل رویکرد مثبت و منطقی نسبت به این ظرفیت بومی و تصویب ارتقای ساختار تشکیلاتی معاونت طب سنتی ایرانی خاطرنشان کرد: امیدواریم سازمان اداری استخدامی با تسریع در عملیاتی کردن این مصوبه هرچه سریعتر زمینه اجرای اسناد بالادستی را مهیا کند./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار