اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس

زهره الهیان:عاملین اقدام تروریستی شاهچراغ (ع) به دست عدالت سپرده شوند

رئیس کمیته حقوق‌بشر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پیامی اعلام کرد: عاملان، حامیان و تأمین‌کنندگان مالی گروهک تروریستی داعش به ویژه عاملین اقدام تروریستی اخیر باید به دست عدالت سپرده شوند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۴ - ۱۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 05
کد خبر: ۱۵۷۷۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، زهره الهیان رئیس کمیته حقوق بشر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پیامی خطاب به نهادهای بین‌المللی همچون دبیرکل سازمان ملل، کمیسر عالی حقوق بشر، رئیس شورای حقوق بشر، رئیس کمیته حقوق بشر پارلمان اروپا در خصوص اقدام تروریستی جریان تکفیری داعش در شاهچراغ شیراز، کشتار بیرحمانه غیرنظامیان بی‌دفاع زنان و کودکان، آن هم در یک زیارتگاه مذهبی را محکوم کرد.

وی ضمن اظهار تأسف از اقدام جنایتکاران در نقض قوانین بین‌المللی، هنجارهای انسانی و اخلاقی، اظهار کرد: این حمله تروریستی بار دیگر نشان داد که تروریسم به عنوان یکی از ابزارهای اصلی برای بر هم زدن صلح و ثبات نه تنها در ایران، بلکه همه کشورهای منطقه را مورد هدف قرار داده است.

رئیس کمیته حقوق بشر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: وقوع چنین رویدادهای فجیعی در ایران و سایر نقاط جهان، جامعه بین‌المللی را ملزم می‌کند تا با جدیت بخشیدن به اقدامات خود برای نابودی تروریسم و خشک کردن ریشه‌های انسانی و مالی و رسانه‌ای آن، تلاش کند.

الهیان در ادامه این پیام تصریح کرد: حادثه تروریستی در شیراز و شهادت و مجروح شدن تعدادی از هموطنانم در کنار سکوت مدعیان حقوق بشر و مبارزه با تروریسم بار دیگر نشان داد که تا چه اندازه جهان با استانداردهای دوگانه مواجه است. به جرأت می‌توان اذعان کرد که سکوت کشورهای مدعی حقوق بشر در برابر پدیده شوم تروریسم و برخورد تبعیض‌آمیز با آن، یکی از دلایل اشاعه اقدامات تروریستی در سراسر جهان از جمله حادثه شاهچراغ در شیراز است.

نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس از مجامع بین‌المللی و نهادهای اروپایی مدعی حمایت از حقوق بشر خواست تا به مسئولیت خود مبنی بر محکومیت این جنایت هولناک که علیه افرادی صورت گرفته است که از حق آزادی مذهب بهره می‌برده‌اند، عمل نماید.

رئیس کمیته حقوق بشر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: عاملان، حامیان و تأمین‌کنندگان مالی گروهک تروریستی داعش به ویژه عاملین اقدام تروریستی اخیر باید به دست عدالت سپرده شوند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار