درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه

زهره الهیان:عاملین اقدام تروریستی شاهچراغ (ع) به دست عدالت سپرده شوند

رئیس کمیته حقوق‌بشر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پیامی اعلام کرد: عاملان، حامیان و تأمین‌کنندگان مالی گروهک تروریستی داعش به ویژه عاملین اقدام تروریستی اخیر باید به دست عدالت سپرده شوند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۴ - ۱۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 05
کد خبر: ۱۵۷۷۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، زهره الهیان رئیس کمیته حقوق بشر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پیامی خطاب به نهادهای بین‌المللی همچون دبیرکل سازمان ملل، کمیسر عالی حقوق بشر، رئیس شورای حقوق بشر، رئیس کمیته حقوق بشر پارلمان اروپا در خصوص اقدام تروریستی جریان تکفیری داعش در شاهچراغ شیراز، کشتار بیرحمانه غیرنظامیان بی‌دفاع زنان و کودکان، آن هم در یک زیارتگاه مذهبی را محکوم کرد.

وی ضمن اظهار تأسف از اقدام جنایتکاران در نقض قوانین بین‌المللی، هنجارهای انسانی و اخلاقی، اظهار کرد: این حمله تروریستی بار دیگر نشان داد که تروریسم به عنوان یکی از ابزارهای اصلی برای بر هم زدن صلح و ثبات نه تنها در ایران، بلکه همه کشورهای منطقه را مورد هدف قرار داده است.

رئیس کمیته حقوق بشر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: وقوع چنین رویدادهای فجیعی در ایران و سایر نقاط جهان، جامعه بین‌المللی را ملزم می‌کند تا با جدیت بخشیدن به اقدامات خود برای نابودی تروریسم و خشک کردن ریشه‌های انسانی و مالی و رسانه‌ای آن، تلاش کند.

الهیان در ادامه این پیام تصریح کرد: حادثه تروریستی در شیراز و شهادت و مجروح شدن تعدادی از هموطنانم در کنار سکوت مدعیان حقوق بشر و مبارزه با تروریسم بار دیگر نشان داد که تا چه اندازه جهان با استانداردهای دوگانه مواجه است. به جرأت می‌توان اذعان کرد که سکوت کشورهای مدعی حقوق بشر در برابر پدیده شوم تروریسم و برخورد تبعیض‌آمیز با آن، یکی از دلایل اشاعه اقدامات تروریستی در سراسر جهان از جمله حادثه شاهچراغ در شیراز است.

نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس از مجامع بین‌المللی و نهادهای اروپایی مدعی حمایت از حقوق بشر خواست تا به مسئولیت خود مبنی بر محکومیت این جنایت هولناک که علیه افرادی صورت گرفته است که از حق آزادی مذهب بهره می‌برده‌اند، عمل نماید.

رئیس کمیته حقوق بشر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: عاملان، حامیان و تأمین‌کنندگان مالی گروهک تروریستی داعش به ویژه عاملین اقدام تروریستی اخیر باید به دست عدالت سپرده شوند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار