پزشکیان اوایل اردیبهشت به هرمزگان می‌رود خطیب نماز جمعه تهران: مذاکره مستقیم با آمریکا در شأن ایران نیست وزیر اطلاعات: علائم جدی برای حمله نظامی وجود ندارد؛ در سال جاری، آرامش پیش‌بینی می‌شود عارف: مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا با روندی منطقی انجام می‌شود فرماندار تهران: ذخایر سد‌های تامین کننده آب، در پایین‌ترین سطح خود قرار گرفته‌ است وزیر دادگستری: لحن تهدید در نامه آمریکا کم شده بود/ انجام مذاکره تصمیم نظام است حضرتی: تدبیر رهبری و حضور پزشکیان جنگ را از کشور دور کرد سردار اوصانلو: به هر تعرضی پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم سرلشکر سلامی: شهید صیاد شیرازی به‌عنوان یک فرمانده الگو برای تمامی فرماندهان در نیرو‌های مسلح شناخته می‌شد فرمانده ارتش: پیش از پیروزی انقلاب، دارای برخی توانایی‌ها بودیم، اما بزرگ‌ترین اشکال آن وابستگی به خارج بود وزیر اطلاعات: آرایش نظامی منطقه نشانگر اقتدار نیرو‌های مسلح ایران است دریادار ایرانی: دشمن متجاوز را در دریا‌ها غرق خواهیم کرد‌ آرای محکومیت دیوان محاسبات برای ۴۶۲ نفر پزشکیان: هرکس ارز ۲۸۵۰۰ تومانی می‌گیرد حتما رانت می‌گیرد / افراد مرفه بیشتر از یارانه‌ها استفاده می‌کنند قاآنی خطاب به دشمنان: جنایت‌های شما هرگز فراموش نمی‌شود

رونمایی سامانه یکپارجه الکترونیک نظام پرداخت وزارت بهداشت به زودی

سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس، گفت: یکی از اشکالاتی که در نظام پرداخت وزارت بهداشت وجود دارد، عدم وجود سامانه یکپارچه است که این سامانه آماده شده و به زودی رونمایی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۴ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 12
کد خبر: ۱۷۶۴۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، زهرا شیخی سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی، در تشریح جلسه امروز یکشنبه 21 اسفند این کمیسیون، اظهار کرد: بررسی و آسیب‌شناسی نحوه اجرای برنامه پزشک خانواده و سیستم ارجاع در استان‌های فارس و مازندران با حضور معاونین بهداشت و درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی فارس و مازندران و مسئولین سازمان برنامه و بودجه در دستور کار امروز کمیسیون بهداشت قرار داشت.

وی افزود: پایلوت برنامه پزشک خانواده و سیستم ارجاع در استان‌های فارس و مازندران اجرا شده بود. ما در جلسات قبلی مصوبه داشتیم که یک ستاد هماهنگی کشوری ایجاد شود که این‌ها شاخص‌محور و چارچوب محور عمل و آسیب‌شناسی کنند تا این کار درست انجام شود، ما به عنوان کمیسیون بهداشت هنوز خبر نداریم که این ستاد هماهنگی تشکیل شده یا نشده، زیرا گزارشی به ما ارائه نشده است.

سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس عنوان کرد: نگرانی ما این است که به نظر می‌رسد برخی از مسئولین اجرایی هنوز باور ندارند که طرح پزشکی خانواده اجرایی و عملیاتی شود، شاید اصل موضوع منابع پایدار و بحث‌های زیرساختی نباشد، بلکه بحث اراده و نظارت دقیق بر روی این طرح است.

شیخی ادامه داد: نظرات کارشناسی که در این جلسه مطرح شد این بود که کلمه پزشک خانواده، کلمه درستی نیست چرا که وقتی می‌گوییم پزشک خانواده، انگار موضوع را پزشک‌محور می‌بینیم؛ در صورتی که باید عنوان آن به پزشکی خانواده تغییر کند. از سوی دیگر باید اشکالاتی که در نظام ارجاع وجود دارد برطرف شود. 

وی با بیان اینکه یکی دیگر از اشکالاتی که وجود دارد نظام پرداخت است، گفت: دلیل دیگر اجرایی نشدن طرح پزشکی خانواده و نظام ارجاع این است که دو استانی که به صورت پایلوت این طرح را اجرا کردند، گزارش دقیقی از چالش‌ها و آسیب‌ها ندادند و نظارت دقیقی روی آن‌ها صورت نگرفت. یکی از اشکالاتی که وجود داشت عدم وجود سامانه یکپارچه بود که البته این سامانه آماده شده و به زودی رونمایی می‌شود.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، گفت: جمع‌بندی جلسه این شد که چالش‌های اجرایی این طرح به صورت مکتوب به همراه پیشنهادات اصلاحی از سوی این دوستان ارائه شود، ما یک جلسه‌ای برای جمع‌بندی این طرح با حضور رئیس مجلس و رئیس کمیسیون تلفیق و برنامه بودجه و وزیر بهداشت خواهیم داشت و دستورالعمل تدوین شده طرح پزشکی خانواده و نظام ارجاع را ارائه می‌کنیم./ فارس

ارسال نظر