لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

رونمایی سامانه یکپارجه الکترونیک نظام پرداخت وزارت بهداشت به زودی

سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس، گفت: یکی از اشکالاتی که در نظام پرداخت وزارت بهداشت وجود دارد، عدم وجود سامانه یکپارچه است که این سامانه آماده شده و به زودی رونمایی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۴ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 12
کد خبر: ۱۷۶۴۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، زهرا شیخی سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی، در تشریح جلسه امروز یکشنبه 21 اسفند این کمیسیون، اظهار کرد: بررسی و آسیب‌شناسی نحوه اجرای برنامه پزشک خانواده و سیستم ارجاع در استان‌های فارس و مازندران با حضور معاونین بهداشت و درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی فارس و مازندران و مسئولین سازمان برنامه و بودجه در دستور کار امروز کمیسیون بهداشت قرار داشت.

وی افزود: پایلوت برنامه پزشک خانواده و سیستم ارجاع در استان‌های فارس و مازندران اجرا شده بود. ما در جلسات قبلی مصوبه داشتیم که یک ستاد هماهنگی کشوری ایجاد شود که این‌ها شاخص‌محور و چارچوب محور عمل و آسیب‌شناسی کنند تا این کار درست انجام شود، ما به عنوان کمیسیون بهداشت هنوز خبر نداریم که این ستاد هماهنگی تشکیل شده یا نشده، زیرا گزارشی به ما ارائه نشده است.

سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس عنوان کرد: نگرانی ما این است که به نظر می‌رسد برخی از مسئولین اجرایی هنوز باور ندارند که طرح پزشکی خانواده اجرایی و عملیاتی شود، شاید اصل موضوع منابع پایدار و بحث‌های زیرساختی نباشد، بلکه بحث اراده و نظارت دقیق بر روی این طرح است.

شیخی ادامه داد: نظرات کارشناسی که در این جلسه مطرح شد این بود که کلمه پزشک خانواده، کلمه درستی نیست چرا که وقتی می‌گوییم پزشک خانواده، انگار موضوع را پزشک‌محور می‌بینیم؛ در صورتی که باید عنوان آن به پزشکی خانواده تغییر کند. از سوی دیگر باید اشکالاتی که در نظام ارجاع وجود دارد برطرف شود. 

وی با بیان اینکه یکی دیگر از اشکالاتی که وجود دارد نظام پرداخت است، گفت: دلیل دیگر اجرایی نشدن طرح پزشکی خانواده و نظام ارجاع این است که دو استانی که به صورت پایلوت این طرح را اجرا کردند، گزارش دقیقی از چالش‌ها و آسیب‌ها ندادند و نظارت دقیقی روی آن‌ها صورت نگرفت. یکی از اشکالاتی که وجود داشت عدم وجود سامانه یکپارچه بود که البته این سامانه آماده شده و به زودی رونمایی می‌شود.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، گفت: جمع‌بندی جلسه این شد که چالش‌های اجرایی این طرح به صورت مکتوب به همراه پیشنهادات اصلاحی از سوی این دوستان ارائه شود، ما یک جلسه‌ای برای جمع‌بندی این طرح با حضور رئیس مجلس و رئیس کمیسیون تلفیق و برنامه بودجه و وزیر بهداشت خواهیم داشت و دستورالعمل تدوین شده طرح پزشکی خانواده و نظام ارجاع را ارائه می‌کنیم./ فارس

ارسال نظر