توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد

افزایش ساعات کاری مراکز تعویض پلاک از ۱۵ اسفند

معاون اجرایی پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا گفت: به منظور تسهیل ارائه خدمات به هموطنان ساعت کاری مراکز تعویض پلاک از روز دوشنبه ۱۵ اسفند دو ساعت افزایش خواهد یافت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۹ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 04
کد خبر: ۱۷۵۳۹۰

به گزارش راهبرد معاصر سردار حسین رمضانی با بیان اینکه برابر قانون بودجه ۱۴۰۱ پلیس راهور مکلف است کلیه مراحل شماره گذاری به استثنای بازدید و تایید اصالت خودرو و همچنین فک و نصب پلاک را به صورت غیر حضوری به مردم ارائه دهد، اظهار داشت: براساس تکلیف قانونی، تمام فرآیندهای نقل و انتقال شامل نوبت دهی، پرداخت خلافی، احراز هویت و همچنین احراز محل سکونت را به صورت اینترنتی انجام می شود که افزایش رضایتمندی هموطنان را نیز فراهم آورده است.

وی تاکید کرد: حتماً در سال آینده نیز فرآیندهای جدید به لحاظ زیر ساختی و ... کیفی سازی و ارتقاء خواهد یافت تا هموطنان به سهولت بتوانند خدمات پلیس راهور را دریافت کنند.

افزایش ساعات کاری مراکز تعویض پلاک از ۱۵ اسفند

معاون اجرایی پلیس راهور فراجا در ادامه از افزایش ساعات کاری مراکز تعویض پلاک خبر داد و تصریح کرد: با توجه به افزایش درخواست های نقل و انتقال وسایل نقلیه در اسفند سال جاری و به منظور تسهیل ارائه خدمات به هموطنان  از روز دوشنبه ۱۵ اسفند سال جاری ، ساعت کاری مراکز تعویض پلاک ب دو ساعت افزایش، تا ساعت ۱۴ فعال خواهند بود .

وی توصیه کرد: لازم است هموطنان به منظور رعایت دستورالعمل های بهداشتی و جلوگیری از شلوغی و ازدحام جمعیت در مراکز تعویض پلاک ، حتماً رأس ساعتی که نوبت دریافت کرده اند در مراکز حاضر شوند و متعاملین نیز از آوردن همراهان اضافی به مراکز خودداری کنند.

استفاده از پهپادها در سفرهای نوروزی

معاون اجرایی پلیس راهور فراجا با اشاره به استفاده از پهپادها در سفرهای نوروزی بیان کرد : پلیس راهور برای مدیریت و کنترل ترافیک در طرح نوروزی حتماً از توان و تجهیزات پهپادی استفاده خواهد کرد تا شاهد تسهیل در تردد ها باشیم .

وی افزود : در طرح نوروز ۱۴۰۲ از پهپادهای عمود پرواز و پهپادهایی که با مدت زمان طولانی پرواز می کنند را برای مدیریت ترافیک استفاده خواهیم کرد.

سردار رمضانی با اشاره به آمار ارائه خدمات پلیس راهور در سال جاری اظهار داشت: در طول ۱۱ ماه سال جاری، بیش از ۷۲ میلیون خدمت توسط پلیس راهور فراجا به هموطنان ارائه شده است. خدمات ارائه شده اغلب در حوزه های شماره گذاری، گواهینامه رانندگی ، اجرائیات ،تصادفات ،توقیف وترخیص وسایل نقلیه بوده است.

توصیه های مهم پلیس راهور در خصوص سفرهای نوروزی

سردار رمضانی با اشاره به کنترل معاینه فنی خودروها توسط دوربین ها گفت : باتوجه به اینکه دوربین های شهری نیز خودروهای فاقد معاینه فنی را تشخیص و جریمه می کنند ، لذا هموطنان قبل از مسافرت نوروزی برای تمدید معاینه فنی خودرو اقدام کنند تا با شرایط ایمن تر و مطمئن تری با خودروی خود سفر کنند.

وی ادامه داد: همچنین رانندگان قبل از سفرهای نوروزی حتما تاریخ انقضای گواهینامه خود را بررسی کنند و چنانچه نیاز به تمدید بود هرچه سریع تر نسبت به تعویض و تمدید اعتبارگواهینامه رانندگی خود اقدام کنند.

براساس گزارش پایگاه خبری پلیس، معاون اجرایی پلیس راهور فراجا در پایان به صاحبان و رانندگان وسایل نقلیه توصیه کرد: با توجه به اینکه یکی از مشکلات اساسی در مسافرت ها، توقیف وسایل نقلیه ناشی از تخلفات و جرایم بالا برابر قانون است لذا هموطنان نسبت به استعلام و تسویه حساب تخلفات وسایل نقلیه خود اقدام کنند تا در تعطیلات نوروز ، این موضوع باعث ایجاد مشکل نشود./ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار